רקע הנמל

מגולגלות קרמבו ושוקולד

שימוש מדליק לקרמבו, ממתק החורף האהוב בישראל! רון יוחננוב במתכון מפתיע של מגולגלות קרמבו ושוקולד טעימות ומנחמות
שימוש מדליק לקרמבו, ממתק החורף האהוב בישראל! רון יוחננוב במתכון מפתיע של מגולגלות קרמבו ושוקולד טעימות ומנחמות
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    2137
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2136.8 קק״ל 4273.5 קק״ל
    פחמימות 296.5 גרם 593.0 גרם
    שומן 95.5 גרם 191.1 גרם
    נתרן 84.7 מ״ג 169.3 מ״ג
    חלבון 23.3 גרם 46.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 12.5 גרם
    שומן רווי 52.9 גרם 105.9 גרם
    כולסטרול 107.5 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 50.9 מ״ג 101.8 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 320.3 מ״ג 640.7 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-35 דק׳
  • קלוריות
    2137
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2136.8 קק״ל 4273.5 קק״ל
    פחמימות 296.5 גרם 593.0 גרם
    שומן 95.5 גרם 191.1 גרם
    נתרן 84.7 מ״ג 169.3 מ״ג
    חלבון 23.3 גרם 46.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 12.5 גרם
    שומן רווי 52.9 גרם 105.9 גרם
    כולסטרול 107.5 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 50.9 מ״ג 101.8 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 320.3 מ״ג 640.7 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
15 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק פריך

מילוי


אופן הכנה:

  1. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים את החמאה יחד עם הסוכר למשך 30 שניות.
  2. מוסיפים את הקמח ואת מיץ התפוזים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד.
  3. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים אותו כשעה במקרר.
  4. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים.
  5. על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי של 1 סנטימטר.
  6. מורחים על הבצק 2 כפות שוקולד, מפזרים 4 קרמבו ומועכים אותם ביחד עם העוגייה.
  7. סוגרים את הבצק משני הצדדים בצורת מעטפה ויוצרים מגולגלת ענקית.
  8. חוזרים על הפעולה הזו שוב עם הבצק השני ויוצרים רולדה נוספת.
  9. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  10. אופים את הרולדות בתנור החם למשך כ-25 דקות או עד הזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מגולגלות קרמבו ושוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות