בוש קאבר דסקטופ

מגולגלות במבה

מגולגלות במבה וממרח שוקולד אגוזים ששומרים הרחק מהעין - כי הן יגמרו בתוך יום אחד. מתכון טעים ומושחת לפניכם - חובה להכין
מגולגלות במבה וממרח שוקולד אגוזים ששומרים הרחק מהעין - כי הן יגמרו בתוך יום אחד. מתכון טעים ומושחת לפניכם - חובה להכין
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    197
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 196.5 קק״ל 3930.6 קק״ל
    פחמימות 18.6 גרם 371.8 גרם
    שומן 11.0 גרם 220.0 גרם
    נתרן 6.1 מ״ג 121.8 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 60.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 7.8 מ״ג 156.4 מ״ג
    סידן 9.5 מ״ג 190.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 18.0 מ״ג 360.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    197
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 196.5 קק״ל 3930.6 קק״ל
    פחמימות 18.6 גרם 371.8 גרם
    שומן 11.0 גרם 220.0 גרם
    נתרן 6.1 מ״ג 121.8 מ״ג
    חלבון 3.0 גרם 60.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 7.0 גרם
    שומן רווי 1.1 גרם 21.2 גרם
    כולסטרול 7.8 מ״ג 156.4 מ״ג
    סידן 9.5 מ״ג 190.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    אשלגן 18.0 מ״ג 360.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. מערבלים במיקסר עם וו גיטרה במבה, קמח, אבקת אפייה, אבקת סוכר וחמאה קרה במהירות בינונית עד לקבלת תערובת במרקם פירורי.
  2. מוסיפים למיקסר את החלמון והחלב וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק אחיד, כדקה וחצי.
  3. מחלקים את הבצק ל-2 ומניחים בעזרת לקקן, חלק אחד על נייר אפייה, מניחים על הבצק נייר אפייה נוסף, ומרדדים למלבן את הבצק עם מערוך, כאשר הבצק בין שני ניירות האפייה.
  4. מסירים את נייר האפייה העליון ומורחים על הבצק את ממרח השוקולד בעזרת מרית או ספצ’ולה. משאירים את הקצוות העליונים של הבצק ללא ממרח.
  5. בקצה התחתון של הבצק, הקרוב אלינו, מסדרים במבות בשורה לאורך הבצק המרוח ואת הבמבות הנשארות מועכים ומפזרים על שאר הבצק. מפזרים מעל גם את פצפוצי השוקולד.
  6. מגלגלים את הבצק, בעזרת נייר האפייה, לרולדה כך שהשורה של הבמבה תיהיה בחלק הכי פנימי של הבצק.
  7. חוזרים על הפעולות עם החצי הנוסף של הבצק.
  8. מעבירים לקירור לחצי שעה לפחות כדי שהבצק יתקשה ונוכל לחתוך לעוגיות.
  9. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  10. מוציאים את הרולדות מקירור, מניחים על קרש חיתוך גדול ופורסים לפרוסות של 1 ס”מ עובי.
  11. מסדרים על נייר אפייה במרווחים שווים ואופים כ-12 דקות עד שקצוות הבצק מזהיבים מעט.
מגולגלות במבה
מגולגלות במבה. צילום: אופק מאור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות