בורקס מתוק פתוח

בורקס מתוק פתוח זה מאפה גדול או אישי פשוט וזריז שמכינים בלי להסתבך על בסיס בצק עלים מוכן ומלית תפוחים, או כל פרי קשה אחר שאוהבים
בורקס מתוק פתוח זה מאפה גדול או אישי פשוט וזריז שמכינים בלי להסתבך על בסיס בצק עלים מוכן ומלית תפוחים, או כל פרי קשה אחר שאוהבים
  • קרין גורן
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    305
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 305.2 קק״ל 4273.5 קק״ל
    פחמימות 64.0 גרם 896.3 גרם
    שומן 7.1 גרם 100.1 גרם
    נתרן 244.1 מ״ג 3417.5 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 101.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 55.1 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 21.1 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 16.4 מ״ג 229.1 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 41.9 מ״ג
    אשלגן 171.8 מ״ג 2405.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 11.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    305
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 305.2 קק״ל 4273.5 קק״ל
    פחמימות 64.0 גרם 896.3 גרם
    שומן 7.1 גרם 100.1 גרם
    נתרן 244.1 מ״ג 3417.5 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 101.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 55.1 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 21.1 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 16.4 מ״ג 229.1 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 41.9 מ״ג
    אשלגן 171.8 מ״ג 2405.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 11.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מלית

זיגוג


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן. מדללים את ריבת המשמש במים.
  2. מקלפים את התפוח, מנקים מליבה ופורסים דק (שומרים על סדר הפרוסות).
  3. חותכים את הבצק למלבנים. מברישים בביצה. מניחים חצי התפוח פרוס במרכז, מפזרים סוכר על הבצק ועל הפרי.
  4. אופים עד שהבצק זהוב גם מלמטה בערך 20-15 דקות.
  5. מברישים בריבת משמש את המאפה החם (הפרי והבצק) מיד כשהוא יוצא מהתנור.

הערות

  • אפשר להחליף את התפוחים בכל פרי קשה אחר שאוהבים, למשל אגסים או שזיפים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בורקס מתוק פתוח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות