סינבון עם טוויסט: המאפה האהוב בתוספת תפוחים

אוהבים סינבון? אוהבים תפוחים? אז יש לנו בשבילכם את המאפה המושלם! סינבון ריחני בתוספת תפוחים אפויים שמעניקים טוויסט מגניב לפחמימה המוכרת
אוהבים סינבון? אוהבים תפוחים? אז יש לנו בשבילכם את המאפה המושלם! סינבון ריחני בתוספת תפוחים אפויים שמעניקים טוויסט מגניב לפחמימה המוכרת
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    293
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 293.2 קק״ל 5863.1 קק״ל
    פחמימות 32.3 גרם 646.2 גרם
    שומן 19.3 גרם 386.8 גרם
    נתרן 174.4 מ״ג 3487.0 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 52.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 11.0 גרם 220.8 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 393.7 מ״ג
    סידן 6.2 מ״ג 124.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 39.5 מ״ג 790.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    293
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 293.2 קק״ל 5863.1 קק״ל
    פחמימות 32.3 גרם 646.2 גרם
    שומן 19.3 גרם 386.8 גרם
    נתרן 174.4 מ״ג 3487.0 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 52.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 11.0 גרם 220.8 גרם
    כולסטרול 19.7 מ״ג 393.7 מ״ג
    סידן 6.2 מ״ג 124.3 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 39.5 מ״ג 790.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שבלולי סינבון

תערובת קינמון

ציפוי


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את תערובת שני סוגי הסוכר והקינמון ומניחים בצד.
  2. על משטח מקומח פותחים את הבצק ומברישים אותו בחמאה הרכה.
  3. מפזרים בנדיבות את תערובת הקינמון על גבי הבצק.
  4. על תערובת הקינמון מניחים גם את קוביות התפוחים ומקפידים שהם ממוקמים בצורה שווה על כל חלקי הבצק.
  5. מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה וחותכים ממנה 20 שבלולים.
  6. מניחים את השבלולים בתבנית אפייה משומנת במרווחים של 1 ס”מ אחד מהשני ומכסים במגבת מטבח להתפחה של 30 דקות במקום חמים.
  7. מחממים תנור ל-180 ואופים כ-25-35 דקות, עד שהחלק העליון של הסינבון זהוב.
  8. מערבבים את כל מרכיבי הציפוי בעזרת מטרפה קטנה.
  9. מזלפים ומצפים את המאפה בעודו חמים. בתאבון!

    סינבון תפוחים. צילום: נמרוד סונדרס סטיילינג: נעמה רן.
    סינבון תפוחים. צילום: נמרוד סונדרס סטיילינג: נעמה רן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סינבון עם טוויסט: המאפה האהוב בתוספת תפוחים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות