סינבון עם טוויסט: המאפה האהוב בתוספת תפוחים
אוהבים סינבון? אוהבים תפוחים? אז יש לנו בשבילכם את המאפה המושלם! סינבון ריחני בתוספת תפוחים אפויים שמעניקים טוויסט מגניב לפחמימה המוכרת
אוהבים סינבון? אוהבים תפוחים? אז יש לנו בשבילכם את המאפה המושלם! סינבון ריחני בתוספת תפוחים אפויים שמעניקים טוויסט מגניב לפחמימה המוכרת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 293.2 קק״ל 5863.1 קק״לפחמימות 32.3 גרם 646.2 גרםשומן 19.3 גרם 386.8 גרםנתרן 174.4 מ״ג 3487.0 מ״גחלבון 2.6 גרם 52.4 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 22.4 גרםשומן רווי 11.0 גרם 220.8 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 393.7 מ״גסידן 6.2 מ״ג 124.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 39.5 מ״ג 790.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות293
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 293.2 קק״ל 5863.1 קק״לפחמימות 32.3 גרם 646.2 גרםשומן 19.3 גרם 386.8 גרםנתרן 174.4 מ״ג 3487.0 מ״גחלבון 2.6 גרם 52.4 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 22.4 גרםשומן רווי 11.0 גרם 220.8 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 393.7 מ״גסידן 6.2 מ״ג 124.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 39.5 מ״ג 790.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.8 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 293 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
שבלולי סינבון
-
1 חבילה בצק שמרים עלים קפוא
-
1 תפוח עץ פינק ליידי בינוניקלוף, חתוך לקוביות
-
100 גרם חמאה רכה
תערובת קינמון
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1/4 כוס סוכר חום כהה
-
1 כף קינמון טחון
ציפוי
-
100 גרם גבינת שמנת
-
60 גרם חמאה רכה
-
2 כפות אבקת סוכר
-
1/2 כפית תמצית וניל
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את תערובת שני סוגי הסוכר והקינמון ומניחים בצד.
- על משטח מקומח פותחים את הבצק ומברישים אותו בחמאה הרכה.
- מפזרים בנדיבות את תערובת הקינמון על גבי הבצק.
- על תערובת הקינמון מניחים גם את קוביות התפוחים ומקפידים שהם ממוקמים בצורה שווה על כל חלקי הבצק.
- מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה וחותכים ממנה 20 שבלולים.
- מניחים את השבלולים בתבנית אפייה משומנת במרווחים של 1 ס”מ אחד מהשני ומכסים במגבת מטבח להתפחה של 30 דקות במקום חמים.
- מחממים תנור ל-180 ואופים כ-25-35 דקות, עד שהחלק העליון של הסינבון זהוב.
- מערבבים את כל מרכיבי הציפוי בעזרת מטרפה קטנה.
- מזלפים ומצפים את המאפה בעודו חמים. בתאבון!
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את תערובת שני סוגי הסוכר והקינמון ומניחים בצד.
- על משטח מקומח פותחים את הבצק ומברישים אותו בחמאה הרכה.
- מפזרים בנדיבות את תערובת הקינמון על גבי הבצק.
- על תערובת הקינמון מניחים גם את קוביות התפוחים ומקפידים שהם ממוקמים בצורה שווה על כל חלקי הבצק.
- מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה וחותכים ממנה 20 שבלולים.
- מניחים את השבלולים בתבנית אפייה משומנת במרווחים של 1 ס”מ אחד מהשני ומכסים במגבת מטבח להתפחה של 30 דקות במקום חמים.
- מחממים תנור ל-180 ואופים כ-25-35 דקות, עד שהחלק העליון של הסינבון זהוב.
- מערבבים את כל מרכיבי הציפוי בעזרת מטרפה קטנה.
- מזלפים ומצפים את המאפה בעודו חמים. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן