סנו רקע

מתכון לדג במלח

דג במלח זו השיטה הכי טעימה לאכול דג עסיסי נימוח ולהרגיש את הטעם והמרקם העדין של הדג - וכאן במתכון לדג במלח טריק שיקל על הסרת המלח המאתגרת
דג במלח זו השיטה הכי טעימה לאכול דג עסיסי נימוח ולהרגיש את הטעם והמרקם העדין של הדג - וכאן במתכון לדג במלח טריק שיקל על הסרת המלח המאתגרת
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    826
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 826.0 קק״ל 1651.9 קק״ל
    פחמימות 6.8 גרם 13.5 גרם
    שומן 14.7 גרם 29.4 גרם
    נתרן 390367.4 מ״ג 780734.8 מ״ג
    חלבון 169.3 גרם 338.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 14.5 גרם
    כולסטרול 301.0 מ״ג 602.0 מ״ג
    סידן 157.4 מ״ג 314.8 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 12.4 מ״ג
    אשלגן 2612.6 מ״ג 5225.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    826
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 826.0 קק״ל 1651.9 קק״ל
    פחמימות 6.8 גרם 13.5 גרם
    שומן 14.7 גרם 29.4 גרם
    נתרן 390367.4 מ״ג 780734.8 מ״ג
    חלבון 169.3 גרם 338.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.5 גרם
    שומן רווי 7.3 גרם 14.5 גרם
    כולסטרול 301.0 מ״ג 602.0 מ״ג
    סידן 157.4 מ״ג 314.8 מ״ג
    ברזל 6.2 מ״ג 12.4 מ״ג
    אשלגן 2612.6 מ״ג 5225.3 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
קובי אדרי
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל250 מעלות
  2. שמים בקערה את המלח הגס, הרוזמרין, הטימין והמים ומערבבים. ממלאים בשתי שקיות הבד את תערובת המלח הגס.
  3. מניחים על מגש עם נייר אפייה שקית מלח גס אחת.
  4. שמים בבטן הבר ים שום ומרווה (אתם יכולים לשים כל מה שאוהבים).
  5. מניחים את הדג על ״מזרון המלח״ (שקית המלח הגס הראשונה) ומכסים עם ״שמיכת״ המלח (שקית המלח הגס השנייה).
  6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל27 דקות (בהנחה שהדג שוקל 1.2 ק”ג), על כל 100 גרם נוספים אופים עוד 2 דקות. מגישים עם לימון. בתאבון
מתכון לדג במלח3
מתכון לדג במלח. צילום: קובי אדרי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות