מתכון לדג במלח
דג במלח זו השיטה הכי טעימה לאכול דג עסיסי נימוח ולהרגיש את הטעם והמרקם העדין של הדג - וכאן במתכון לדג במלח טריק שיקל על הסרת המלח המאתגרת
דג במלח זו השיטה הכי טעימה לאכול דג עסיסי נימוח ולהרגיש את הטעם והמרקם העדין של הדג - וכאן במתכון לדג במלח טריק שיקל על הסרת המלח המאתגרת
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 826.0 קק״ל 1651.9 קק״לפחמימות 6.8 גרם 13.5 גרםשומן 14.7 גרם 29.4 גרםנתרן 390367.4 מ״ג 780734.8 מ״גחלבון 169.3 גרם 338.7 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.5 גרםשומן רווי 7.3 גרם 14.5 גרםכולסטרול 301.0 מ״ג 602.0 מ״גסידן 157.4 מ״ג 314.8 מ״גברזל 6.2 מ״ג 12.4 מ״גאשלגן 2612.6 מ״ג 5225.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות826
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 826.0 קק״ל 1651.9 קק״לפחמימות 6.8 גרם 13.5 גרםשומן 14.7 גרם 29.4 גרםנתרן 390367.4 מ״ג 780734.8 מ״גחלבון 169.3 גרם 338.7 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.5 גרםשומן רווי 7.3 גרם 14.5 גרםכולסטרול 301.0 מ״ג 602.0 מ״גסידן 157.4 מ״ג 314.8 מ״גברזל 6.2 מ״ג 12.4 מ״גאשלגן 2612.6 מ״ג 5225.3 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 826 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל250 מעלות
- שמים בקערה את המלח הגס, הרוזמרין, הטימין והמים ומערבבים. ממלאים בשתי שקיות הבד את תערובת המלח הגס.
- מניחים על מגש עם נייר אפייה שקית מלח גס אחת.
- שמים בבטן הבר ים שום ומרווה (אתם יכולים לשים כל מה שאוהבים).
- מניחים את הדג על ״מזרון המלח״ (שקית המלח הגס הראשונה) ומכסים עם ״שמיכת״ המלח (שקית המלח הגס השנייה).
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל27 דקות (בהנחה שהדג שוקל 1.2 ק”ג), על כל 100 גרם נוספים אופים עוד 2 דקות. מגישים עם לימון. בתאבון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל250 מעלות
- שמים בקערה את המלח הגס, הרוזמרין, הטימין והמים ומערבבים. ממלאים בשתי שקיות הבד את תערובת המלח הגס.
- מניחים על מגש עם נייר אפייה שקית מלח גס אחת.
- שמים בבטן הבר ים שום ומרווה (אתם יכולים לשים כל מה שאוהבים).
- מניחים את הדג על ״מזרון המלח״ (שקית המלח הגס הראשונה) ומכסים עם ״שמיכת״ המלח (שקית המלח הגס השנייה).
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל27 דקות (בהנחה שהדג שוקל 1.2 ק”ג), על כל 100 גרם נוספים אופים עוד 2 דקות. מגישים עם לימון. בתאבון
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן