ממש כמו בגואה – צ’אי הודי אורגינלי
דמיינו לעצמכם חוף ים כחול, רוח נעימה, וכוס של צ'אי ביד. חוויה הודית אותנטית עם צ'אי הודי אורגינלי עם טעמים עמוקים. מכינים בבית ומרגישים בהודו
דמיינו לעצמכם חוף ים כחול, רוח נעימה, וכוס של צ'אי ביד. חוויה הודית אותנטית עם צ'אי הודי אורגינלי עם טעמים עמוקים. מכינים בבית ומרגישים בהודו
- גיא הראל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 119.4 קק״ל 477.6 קק״לפחמימות 19.4 גרם 77.7 גרםשומן 3.3 גרם 13.1 גרםנתרן 50.9 מ״ג 203.6 מ״גחלבון 5.4 גרם 21.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.8 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרםכולסטרול 9.0 מ״ג 36.0 מ״גסידן 107.3 מ״ג 429.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 153.2 מ״ג 612.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות119
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 119.4 קק״ל 477.6 קק״לפחמימות 19.4 גרם 77.7 גרםשומן 3.3 גרם 13.1 גרםנתרן 50.9 מ״ג 203.6 מ״גחלבון 5.4 גרם 21.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.8 גרםשומן רווי 1.8 גרם 7.3 גרםכולסטרול 9.0 מ״ג 36.0 מ״גסידן 107.3 מ״ג 429.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 153.2 מ״ג 612.9 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 119 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבלינים
-
1 1/2 כפיות פלפל שחור שלם
-
1 יחידה כוכב אניס
-
6 תרמילי הל שלם
-
2 יחידות מסמר ציפורן
-
1 יחידה מקל קינמון
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 כפות תה חזקתה שחור
-
5 כפות סוכר לבן
אופן הכנה
- מחממים מחבת יבשה וקולים עליה את התבלינים היבשים עד שמתפשט ריח נעים (חשוב להיזהר לא לחרוך אותם).
- מקררים מעט ומכניסים לשקית בד ביחד עם התה השחור והג’ינג’ר.
- מביאים את המים לרתיחה בסיר, מורידים לחום בינוני ומוסיפים את השקית. מבשלים כ-7 דקות.
- מוסיפים את החלב ומבשלים על סף רתיחה כ-5 דקות נוספות.
- מוציאים את השקית, מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
- מוזגים את הצ’אי בין שני קנקנים מספר פעמים על מנת לאוורר ולקרר אותו מעט.
- מוזגים לכוסות ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים מחבת יבשה וקולים עליה את התבלינים היבשים עד שמתפשט ריח נעים (חשוב להיזהר לא לחרוך אותם).
- מקררים מעט ומכניסים לשקית בד ביחד עם התה השחור והג’ינג’ר.
- מביאים את המים לרתיחה בסיר, מורידים לחום בינוני ומוסיפים את השקית. מבשלים כ-7 דקות.
- מוסיפים את החלב ומבשלים על סף רתיחה כ-5 דקות נוספות.
- מוציאים את השקית, מוסיפים את הסוכר ומערבבים.
- מוזגים את הצ’אי בין שני קנקנים מספר פעמים על מנת לאוורר ולקרר אותו מעט.
- מוזגים לכוסות ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן