כוכב אניס

סנגריה חמה בנינג'ה סמארט ליד2

סנגריה חמה בנינג’ה סמארט ליד

מתכון ואוו להכנת סנגריה מחממת במכשיר הנינג'ה סמארט ליד בכמה דקות בודדות. משקה חורפי וטעים - לבני ובנות 18 ומעלה
כתף טלה בסאקה2

כתף טלה בסאקה: משפחת אדרי במתכון חדש

מתכון כתף טלה בסאקה משגע של משפחת אדרי, יושבים יחד סביב השולחן, כל אחד מרכיב לעצמו את הביס שהוא אוהב עם השילובים שהכי עובדים לו
סופגניות אסאדו בטריאקי1

סופגניות אסאדו מוגזמות ברוטב טריאקי עם ריבת בצל

סופגניות כאלו מוגזמות לא תטעמו בשום מקום – מתכון להכנת סופגניות בשריות מושחתות במילוי בשר אסאדו מפורק, ריבת בצל ורוקט
ריבת תפוחים

ריבת תפוחים שתגרום לכם ללקק את האצבעות מרוב מתיקות

אין יותר פשוט וטעים לארוחת הבוקר לצד הקפה - ריבת תפוחים מזן פינק ליידי בהכנה ביתית, למריחה על לחם או באגט טריים!
שושני אבוקדו על טוסט עם ביצה רכה ושמן צ'ילי

שושני אבוקדו על טוסט עם ביצה רכה ושמן צ’ילי

המלצה חמה שלנו לארוחת בוקר מושלמת - שושני אבוקדו על טוסט עם ביצה רכה בנגיעות שמן צ'ילי בהכנה ביתית. לפנק, לפנק, לפנק!
מרק פו ויאטנמי. צילום: אפיק גבאי

איך אומרים חורף בויאטנם? מרק פו

מרק פו ויאטנמי הוא הגרסה הויאטנמית למרק העוף היהודי: ציר עז טעמים, שפע ירקות ועשבי תיבול, אטריות דקות ורצועות בשר עסיסיות. והכי כיף? מכינים ממש בקלות
יין חם ומתובל

סנגריה חמה – משקה יין אדום חם וחורפי

הגרמנים קוראים לזה גְלִיוַיין הספרדים קוראים לזה סנגריה חמה אנחנו קוראים לזה משקה יין אדום מתובל, חורפי וטעים או כל מה שאתם צריכים כרגע!
מרק אסייתי 1

מרק אסיאתי עם אטריות ראמן ובאק צ׳וי

מרק אסיאתי עם ג'ינג'ר ואטריות ראמן בטעמים אסיאתים שישגעו לכם את הפה! בתוספת שום ובאק צ'וי, תקבלו מרק משביע וקל להכנה
בקלאווה תפוחים עם סירופ דבש. צילום: טל סיון-ציפורין
3:05

הבקלאווה של רון יוחננוב – בקלאווה עם תפוחים ודבש

רון יוחננוב מכין קינוח מקורי שמתאים בול לחגי תשרי! בקלאווה מעלי פילו פריכים, במילוי תפוחי עץ, קינמון ואגוזי מלך, מזוגגת בסירופ מתוק עם דבש וגרידת לימון
בקלאווה אגוזים. צילום: רון יוחננוב

לכבוד יום הבקלאווה – בקלאווה אגוזים של רון יחננוב

רגע לפני שמגיע חג האילנות, רון יוחננוב מפתיע אותנו עם בקלאווה מלאה באגוזים והפתעות מתוקות שמכינים ברבע שעה ואי אפשר להפסיק לאכול
כנפי עוף ממולאות מעושנות בתבלינים סיניים. צילום: שניר גוואטה
8:01

פעם חכם סיני אמר ש: כנפי עוף ממולאות מעושנות בעשן תבלינים סיניים

הנשנוש הכי ממכר - כנפי עוף ממולאות בעוף ואטריות במרינדת סויה. הכנפיים מאודות ומעושנות, ומוגשות ברוטב שזיפים וליים
3:11

בית ספר לבישול: איך מכינים ציר דגים?

מאיר דנון במתכון קלאסי לציר דגים משובח שישמש לכם בסיס מצויין לרטבים או תיבול במנות שונות. ההכנה פשוטה, זמן העבודה קצר והשדרוג האיכותי למנות שלכם מובטח!
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים