כתף טלה בסאקה: משפחת אדרי במתכון חדש

מתכון כתף טלה בסאקה משגע של משפחת אדרי, יושבים יחד סביב השולחן, כל אחד מרכיב לעצמו את הביס שהוא אוהב עם השילובים שהכי עובדים לו
מתכון כתף טלה בסאקה משגע של משפחת אדרי, יושבים יחד סביב השולחן, כל אחד מרכיב לעצמו את הביס שהוא אוהב עם השילובים שהכי עובדים לו
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    354
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 353.6 קק״ל 8486.2 קק״ל
    פחמימות 1.9 גרם 45.5 גרם
    שומן 24.0 גרם 575.4 גרם
    נתרן 498.3 מ״ג 11958.8 מ״ג
    חלבון 29.4 גרם 704.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 229.3 גרם
    כולסטרול 119.3 מ״ג 2863.8 מ״ג
    סידן 30.8 מ״ג 738.5 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 56.9 מ״ג
    אשלגן 437.0 מ״ג 10488.2 מ״ג
    אבץ 7.0 מ״ג 168.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    354
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 353.6 קק״ל 8486.2 קק״ל
    פחמימות 1.9 גרם 45.5 גרם
    שומן 24.0 גרם 575.4 גרם
    נתרן 498.3 מ״ג 11958.8 מ״ג
    חלבון 29.4 גרם 704.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 229.3 גרם
    כולסטרול 119.3 מ״ג 2863.8 מ״ג
    סידן 30.8 מ״ג 738.5 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 56.9 מ״ג
    אשלגן 437.0 מ״ג 10488.2 מ״ג
    אבץ 7.0 מ״ג 168.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כתף טלה

רוטב

הגשה


אופן הכנה:

  1. מכינים את כתף הטלה: יש לבקש מהקצב להוריד מעט מהעצם כדי שהכתף תצליח להיכנס בתוך התבנית.
כתף טלה בסאקה4
מכניסים את כתף הטלה לתבנית. צילום: קובי אדרי
  1. מתבלים את הכתף במלח ופלפל שחור גרוס.
  2. בתבנית גדולה ומעט עמוקה מוזגים 2 ליטר סאקה ומוסיפים רבע כוס סויה.
  3. מניחים את הטלה במשרה, עוטפים ברדיד אלומיניום ומכניסים למקרר למשך 5-6 שעות.
כתף טלה בסאקה3
משחימים בתנור עם עשבי התיבול. צילום: קובי אדרי
  1. מוציאים את הטלה מהמקרר. מוסיפים 2 גבעולי רוזמרין, חופן עלי בזיליקום, צרור כוסברה וראש שום שלם חצוי לרוחב.
  2. מכסים בנייר אפייה ורדיד אלומיניום ואופים בתנור במצב טורבו בחום של 160 מעלות למשך 4 שעות.
  3. לאחר מכן חושפים את נייר האפייה ומשחימים במשך כ-20 דקות בתנור.
    *מומלץ להגיש את הכתף עם תחמיצים, לחמניות באן ורוטב של מיונז וטריאקי.
כתף טלה בסאקה1
מגישים בלחמניות באן עם תחמיצים. צילום: קובי אדרי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כתף טלה בסאקה: משפחת אדרי במתכון חדש

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות