קטאייף במילוי אנטריקוט ושומן טלה של מאיר אדוני

קטאייף הוא קינוח מתוק המוגש במגזר הערבי בעיקר בתקופת הראמאדן. מאיר אדוני מכין בהשראת הקינוח קטאייף במילוי אנטריקוט ושומן טלה
קטאייף הוא קינוח מתוק המוגש במגזר הערבי בעיקר בתקופת הראמאדן. מאיר אדוני מכין בהשראת הקינוח קטאייף במילוי אנטריקוט ושומן טלה
  • מאיר אדוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    941
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 940.6 קק״ל 5643.7 קק״ל
    פחמימות 64.6 גרם 387.9 גרם
    שומן 66.4 גרם 398.1 גרם
    נתרן 878.5 מ״ג 5271.3 מ״ג
    חלבון 26.7 גרם 160.1 גרם
    סיבים תזונתיים 9.5 גרם 56.9 גרם
    שומן רווי 23.4 גרם 140.6 גרם
    כולסטרול 62.5 מ״ג 375.0 מ״ג
    סידן 80.5 מ״ג 483.3 מ״ג
    ברזל 24.9 מ״ג 149.2 מ״ג
    אשלגן 569.7 מ״ג 3418.3 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 27.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 40 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    941
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 940.6 קק״ל 5643.7 קק״ל
    פחמימות 64.6 גרם 387.9 גרם
    שומן 66.4 גרם 398.1 גרם
    נתרן 878.5 מ״ג 5271.3 מ״ג
    חלבון 26.7 גרם 160.1 גרם
    סיבים תזונתיים 9.5 גרם 56.9 גרם
    שומן רווי 23.4 גרם 140.6 גרם
    כולסטרול 62.5 מ״ג 375.0 מ״ג
    סידן 80.5 מ״ג 483.3 מ״ג
    ברזל 24.9 מ״ג 149.2 מ״ג
    אשלגן 569.7 מ״ג 3418.3 מ״ג
    אבץ 4.5 מ״ג 27.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבלילה: מעבדים את כל החומרים (למעט השמן לטיגון) בבלנדר כ־4 דקות לבלילה אחידה ומניחים לשעה בטמפרטורת החדר. מחממים שמן במחבת בקוטר כ־12 ס”מ, יוצקים מהבלילה ליצירת מעין פנקייק בעובי כ־1/2 ס”מ ומטגנים כל פנקייק על צד אחד בלבד (לא הופכים). 
  2. מכינים את המילוי: מחממים בסיר רחב את השומן ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים כ־10 דקות תוך על מנת ערבוב כדי לפורר אותו. מוסיפים את התבלינים הטחונים למעט הסומק, טועמים ומתקנים תיבול. מעבירים למסננת כדי להיפטר מהנוזלים. מצננים ומוסיפים את הצנוברים הקלויים והפטרוזיליה.
  3. ממלאים כל חביתית בכף מהמילוי, מקפלים לשניים ומהדקים את הקצוות היטב. שומרים במקרר עד להגשה.
  4. להגשה: מחממים שמן ומטגנים כ־2 דקות עד להזהבה. מספיגים בנייר סופג. בוזקים מעט סומק ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קטאייף במילוי אנטריקוט ושומן טלה של מאיר אדוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות