נתח סינטה ברוטב סויה עם שעועית ירוקה

נתח סינטה ברוטב סויה שישדרג לכם כל ארוחת שישי או ארוחת חג. נתח של סינטה, ברוטב מיוחד עם סויה וטעמים אסיתיים עמוקים שאי אפשר להפסיק לאכול
נתח סינטה ברוטב סויה שישדרג לכם כל ארוחת שישי או ארוחת חג. נתח של סינטה, ברוטב מיוחד עם סויה וטעמים אסיתיים עמוקים שאי אפשר להפסיק לאכול
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.4 קק״ל 1507.5 קק״ל
    פחמימות 8.1 גרם 64.6 גרם
    סוכר 4.5 גרם 36.3 גרם
    שומן 17.6 גרם 140.9 גרם
    נתרן 99.8 מ״ג 798.7 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 5.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 19.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.4 מ״ג 3.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 5.4 מ״ג 42.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-30 דק׳
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.4 קק״ל 1507.5 קק״ל
    פחמימות 8.1 גרם 64.6 גרם
    סוכר 4.5 גרם 36.3 גרם
    שומן 17.6 גרם 140.9 גרם
    נתרן 99.8 מ״ג 798.7 מ״ג
    חלבון 0.7 גרם 5.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 2.5 גרם 19.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.4 מ״ג 3.0 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 5.4 מ״ג 42.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בשר

מרינדה

תוספת


אופן הכנה

  1. מכינים את הבשר: מנקים את שכבת השומן (במידה והקצב לא הוריד).
  2. מכינים את המרינדה: מערבבים בקערה את מרכיבי המרינדה, מכניסים פנימה את נתח הסינטה ומעסים אותו היטב דואגים שהנתח מכוסה היטב בבלילה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך כשעתיים.
  3. מוציאים את הנתח מהמקרר, מניחים לו להתייצב לטמפרטורת החדר.
  4. מחממים תנור לטמפרטורה של 250 מעלות חום עליון תחתון.
  5. מחממים היטב מחבת ברזל יצוק וצולים את הנתח מכל צד למשך כ-5 דקות, ולאחר מכן ל-7 דקות בתנור.
  6. מוציאים, נותנים לבשר לנוח כ-10 דקות.
  7. מכינים את השעועית: חולטים את השעועית במים רותחים עד לריכוך. מסננים ומוסיפים שום כתוש ושמן זית, עם מעט מלח לפי הטעם.
  8. פורסים את הבשר ומגישים לצד השעועית. בתיאבון וחג שמח.

    לנתח סינטה ברוטב סויה
    נתח סינטה ברוטב סויה עם שעועית ירוקה. צילום: Studio R.Y

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    חני

    כמה שוקל הנתח? לאישה משקל מתאימים הכמוית שפורסמו

      Avatar
      מערכת Foody

      היי חני, 800-1000 גרם

קטגוריות

אביזרים

טכניקות