תבשיל אסאדו ברוטב סויה וצ׳ילי מתוק

תבשיל אסאדו חגיגי וכשר לפסח! נתחי אסאדו עסיסיים עם תפוחי אדמה ובצלים ברוטב צ'ילי מתוק וסויה, מנה עיקרית נפלאה וקלה להכנה
תבשיל אסאדו חגיגי וכשר לפסח! נתחי אסאדו עסיסיים עם תפוחי אדמה ובצלים ברוטב צ'ילי מתוק וסויה, מנה עיקרית נפלאה וקלה להכנה
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    888
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 887.5 קק״ל 3549.9 קק״ל
    פחמימות 81.8 גרם 327.4 גרם
    סוכר 4.2 גרם 16.6 גרם
    שומן 41.8 גרם 167.2 גרם
    נתרן 1627.7 מ״ג 6510.8 מ״ג
    חלבון 43.8 גרם 175.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 8.9 גרם 35.5 גרם
    כולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״ג
    סידן 46.2 מ״ג 185.0 מ״ג
    ברזל 6.8 מ״ג 27.1 מ״ג
    אשלגן 884.0 מ״ג 3535.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    888
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 887.5 קק״ל 3549.9 קק״ל
    פחמימות 81.8 גרם 327.4 גרם
    סוכר 4.2 גרם 16.6 גרם
    שומן 41.8 גרם 167.2 גרם
    נתרן 1627.7 מ״ג 6510.8 מ״ג
    חלבון 43.8 גרם 175.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרם
    שומן רווי 8.9 גרם 35.5 גרם
    כולסטרול 133.3 מ״ג 533.0 מ״ג
    סידן 46.2 מ״ג 185.0 מ״ג
    ברזל 6.8 מ״ג 27.1 מ״ג
    אשלגן 884.0 מ״ג 3535.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 250 מעלות.
  2. מסדרים את נתחי האסאדו בתבנית מלבנית.
  3. מקלפים את בצלי השאלוט ואת שיני השום.
  4. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל בינוני ומסדרים בתבנית יחד עם בצלי השאלוט ושיני השום.
  5. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב עד לאיחוד ויוצקים על הבשר והירקות שבתבנית. ניתן להוסיף מלמעלה עוד כמה זילופים של רוטב צ’ילי מתוק.
  6. מוסיפים את גבעולי הטימין ומכסים היטב בנייר אפייה ונייר כסף.
  7. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 40 דקות. לאחר 40 דקות מורידים את חום התנור ל-170 מעלות למשך 4 שעות נוספות.
  8. מוציאים ומגישים מיד. בתאבון וחג שמח.
תבשיל אסאדו ברוטב סויה וצ׳ילי מתוק2
תבשיל אסאדו ברוטב סויה וצ׳ילי מתוק. צילום: Studio R.Y
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות