מחבת ברזל

נתח סינטה ברוטב סויה

נתח סינטה ברוטב סויה עם שעועית ירוקה

נתח סינטה ברוטב סויה שישדרג לכם כל ארוחת שישי או ארוחת חג. נתח של סינטה, ברוטב מיוחד עם סויה וטעמים אסיתיים עמוקים שאי אפשר להפסיק לאכול
מלפפון במילוי אורז ופרגיות

מלפפון במילוי אורז ופרגיות

מנת פתיחה או נשנוש מפנק ומרשים בלי לעבוד קשה - מלפפון במילוי אורז ופרגיות עם אבוקדו, רוטב סרירצ'ה וספייסי מיונז
כבד קצוץ טבעוני

כבד קצוץ טבעוני לחג

אחד המתכונים האהובים על הישראלים בחגים הוא כבד קצוץ, אז הגיע הזמן לדאוג גם לטבעונים במתכון של כבד קצוץ טבעוני טעים בטירוף שנותן חלופה מדהימה למנה קלאסית וחגיגית
קובה תפוחי אדמה עם בשר3

המטוגן החדש שלכם: קובה תפוחי אדמה מטוגן במילוי בשר

אנחנו לא בטוחים אם זו מנה ראשונה או עיקרית, מה שבטוח - אתם חייבים להכין אותה! קובה מטוגן עם בשר בציפוי פירה תפוחי אדמה
חזה עוף בעשבי תיבול ואורז אדום1

חזה עוף שלם בציפוי עשבי תיבול ותבלינים עם אורז אדום

ארוחה שלמה מפנקת, צבעונית ונהדרת במיוחד! חזה עוף עסיסי בציפוי עשבי תיבול ופירורי פנקו על מצע אורז אדום מפתיע
קווץ' פוטטוס2

הטרנד שחייב להחזיר: מחבת קווץ’ פוטטוס עם קראסט קונפי שום

טעים ברמה של לחסל את כל המחבת! מתכון לתפוחי אדמה מעוכים, או קווץ' פוטטוס, עם קונפי שום בניחוחות מטריפים וטעמים משכרים!

מנת הכניסה של ורד ג’ייקובס למאסטר שף: פאי רועים אוסטרלי מושלם

אתם פשוט חייבים להכין בעצמכם! מתכון של פאי רועים אוסטרלי טעים בטירוף - מנת הכניסה של ורד ג’ייקובס למאסטר שף
כנאפה שוקולד ללא סוכר

לוהטת ומטריפה: מתכון לכנאפה שוקולד ללא טיפת סוכר!

לא תאמינו שאין בזה סוכר בכלל! מתכון לכנאפה שוקולד אגוזים עם גבינה נמתחת ואטריות קדאיף קראנצ'יות, ללקק את האצבעות!
סלט כרובית קריספית. צילום: אופירה מור

סלט כרובית קריספית שחייב להדליק משואה

אופירה מור מכינה סלט כרובית עם טוויסט! סלט של פרחי כרובית טריים בתוספת אטריות ביצים וצנוברים מקורמלים וקראנצ'יים במיוחד, ברוטב חרדל, מיונז ושום מרענן
טארט טאטן אגסים5

קלאסיקה בניחוח סתווי: טארט טאטן אגסים מקורמלים

מתכון להכנת טארט טאטן עם טוויסט מרשים ומתוק של אגסים חצויים מקורמלים במקום התפוחים הקלאסיים ובצק פריך נהדר
פרגית קריספי בדבש יד מרדכי

לשנה טובה ומתוקה: מתכון לפרגיות קריספיות בדבש

מנת העוף החדשה שלכם! מתכון לפרגיות קריספיות שמצפים ברוטב דבש, סויה ושמן זית איכותי, מנה עיקרית נהדרת ומשביעה
פאד תאי
0:28

הטיפ של שחר וואנג: סויה כהה או בהירה ומתי להשתמש?

רוצים להרגיש בתאילנד? בואו להכין פאד תאי חלומי ועל הדרך ללמוד מעט על הרוטב הנפוץ מהמטבח האסייתי: רוטב הסויה
לעוד מתכונים
לעוד מתכונים