המטוגן החדש שלכם: קובה תפוחי אדמה מטוגן במילוי בשר

אנחנו לא בטוחים אם זו מנה ראשונה או עיקרית, מה שבטוח - אתם חייבים להכין אותה! קובה מטוגן עם בשר בציפוי פירה תפוחי אדמה
אנחנו לא בטוחים אם זו מנה ראשונה או עיקרית, מה שבטוח - אתם חייבים להכין אותה! קובה מטוגן עם בשר בציפוי פירה תפוחי אדמה
  • גיל אטלן
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    500
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 500.4 קק״ל 5003.7 קק״ל
    פחמימות 32.8 גרם 328.0 גרם
    שומן 34.5 גרם 345.1 גרם
    נתרן 615.0 מ״ג 6150.4 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 140.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 68.5 גרם
    כולסטרול 77.9 מ״ג 779.4 מ״ג
    סידן 30.9 מ״ג 309.5 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 224.9 מ״ג 2249.1 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 25.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    500
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 500.4 קק״ל 5003.7 קק״ל
    פחמימות 32.8 גרם 328.0 גרם
    שומן 34.5 גרם 345.1 גרם
    נתרן 615.0 מ״ג 6150.4 מ״ג
    חלבון 14.1 גרם 140.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 21.3 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 68.5 גרם
    כולסטרול 77.9 מ״ג 779.4 מ״ג
    סידן 30.9 מ״ג 309.5 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 18.0 מ״ג
    אשלגן 224.9 מ״ג 2249.1 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 25.4 מ״ג
    סגור

בינינו, כל אוכל מטוגן הוא טעים. אבל ההבדל בין טעים למטריף מסתתר בתוך המתכון המושלם הזה! קבלו מתכון מעולה להכנת קובה מטוגן ממולא בתערובת בשר איכותי ומתובל היטב, במעטפת פירה תפוחי אדמה שנשאר רך מבפנים והופך לפריך מבחוץ בזכות הטיגון.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק תפוחי אדמה

מילוי בשר

טיגון


אופן הכנה

  1. מבשלים או אופים את תפוחי האדמה לריכוך.
  2. מכינים את מילוי הבשר: מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים בו את הבצל להזהבה. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שהוא משחים יפה. מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים ומעבירים לקערה רחבה לצינון.
  3. מכינים את הבצק: קולפים את תפוחי האדמה המבושלים ומועכים אותם לפירה חלק בעזרת רייסר או מועך של סבתא (לא במעבד מזון).
  4. מוסיפים לפירה את הביצים, הקמח, שבבי הבצל, הפטרוזיליה, שמן הזית, הפלפל השחור, המלח ואגוז המוסקט ומערבבים היטב - חשוב לא ללוש יתר על המידה.
  5. מרכיבים את הקובה: יוצרים מהבצק כדורים בגודל כדור פינג פונג עם ידיים משומנות / רטובות. עושים גומה בכדור הבצק, ממלאים עם כף גדושה של המילוי וסוגרים את הגומה בבצק. נותנים לקובה את הצורה הרצויה - עגול או אובלי, שמנמנן או פחוס. ממשיכים עם יתר הבצק והמילוי.

    קובה תפוחי אדמה עם בשר2
    יוצרים קובות מתערובת הפירה והבשר. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן, כלי הגשה ובישול: נעמן

  6. מניחים את כל הקובות על מגש ומכניסים למקרר לחצי שעה - זה מייצב את הקובה וכך הוא לא יתפרק בטיגון.
  7. מטגנים את הקובה: מחממים במחבת רחבה את שמן הזית בגובה כ-1 ס”מ. מגלגלים את הקובה בפירורי הלחם ומטגנים משני הצדדים להשחמה יפה 3-4 דקות מכל צד. מגישים מיד.
קובה תפוחי אדמה עם בשר4
מטגנים את הקובה. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן, כלי הגשה ובישול: נעמן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המטוגן החדש שלכם: קובה תפוחי אדמה מטוגן במילוי בשר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    גלית

    אפשר לבשל את הקובה במקום לטגן?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות