מלפפון במילוי אורז ופרגיות

מנת פתיחה או נשנוש מפנק ומרשים בלי לעבוד קשה - מלפפון במילוי אורז ופרגיות עם אבוקדו, רוטב סרירצ'ה וספייסי מיונז
מנת פתיחה או נשנוש מפנק ומרשים בלי לעבוד קשה - מלפפון במילוי אורז ופרגיות עם אבוקדו, רוטב סרירצ'ה וספייסי מיונז
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    135
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.1 קק״ל 1621.4 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 235.5 גרם
    שומן 3.6 גרם 43.0 גרם
    נתרן 418.0 מ״ג 5016.4 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 69.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.5 מ״ג 42.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 160.2 מ״ג 1922.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    135
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.1 קק״ל 1621.4 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 235.5 גרם
    שומן 3.6 גרם 43.0 גרם
    נתרן 418.0 מ״ג 5016.4 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 69.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.5 מ״ג 42.3 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 160.2 מ״ג 1922.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז

פרגית

הגשה


אופן הכנה

  1. מרוקנים את המלפפון מהתוכן בעזרת כפית.
  2. מכינים את הפרגיות: במחבת רחבה מקפיצים את קוביות הפרגית ומטבלים ברוטב צ’ילי מתוק, מלח ופלפל.
  3. מכינים את האורז: מניחים את האורז במסננת ושוטפים היטב. מעבירים לסיר קטן עם כוס מים רותחים.
  4. ברגע שרותח מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 10 דקות.
  5. לאחר הבישול מתבלים את האורז עם מירין, חומץ אורז ומלח. מערבבים ומקררים.
  6. מרכיבים את המנה: בכל חצי מלפפון ממלאים אורז, מפזרים מעל קוביות פרגית וכמה פרוסות אבוקדו.
  7. מזלפים מעל מעט מיונז צ’ילי, סרירצ’ה וכוסברה ומגישים.
סושי בלי אצה - מלפפון ממולא באורז2
מלפפון במילוי אורז ופרגיות. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות