הטרנד שחייב להחזיר: מחבת קווץ’ פוטטוס עם קראסט קונפי שום

טעים ברמה של לחסל את כל המחבת! מתכון לתפוחי אדמה מעוכים, או קווץ' פוטטוס, עם קונפי שום בניחוחות מטריפים וטעמים משכרים!
טעים ברמה של לחסל את כל המחבת! מתכון לתפוחי אדמה מעוכים, או קווץ' פוטטוס, עם קונפי שום בניחוחות מטריפים וטעמים משכרים!
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    579
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 578.6 קק״ל 5785.6 קק״ל
    פחמימות 39.8 גרם 398.4 גרם
    שומן 44.6 גרם 446.0 גרם
    נתרן 897.9 מ״ג 8978.9 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 49.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 76.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    579
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 578.6 קק״ל 5785.6 קק״ל
    פחמימות 39.8 גרם 398.4 גרם
    שומן 44.6 גרם 446.0 גרם
    נתרן 897.9 מ״ג 8978.9 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 49.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 7.7 גרם 76.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

משדרגים את התוספת של ארוחת הצהריים לתוספת של סעודת חג או ליל שבת! הפעם עם קווץ’ פוטטוס שמכינים מתפוחי אדמה בייבי גורמה וקונפי שום שאתם מכינים לגמרי בעצמכם (ממש בקלות). אל תוותרו על ענפי הטימין הטריים, הם מוסיפים את הטאץ’ הסופי למנה הנהדרת הזו!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תפוחי אדמה

קונפי שום


אופן הכנה

  1. מכינים את הקונפי: שמים בסיר קטן את כל מצרכי הקונפי ומבשלים על להבה נמוכה עד שהשום רך אבל לא מטוגן. מומלץ לבדוק אם השום רך אחרי 25-30 דקות.
  2. בינתיים, מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים היטב עד ריכוך ומסננים.
  3. במחבת כמה שיותר רחבה, או בתבנית עגולה נמוכה, שמים 4 כפות משמן השום ומעל מניחים את תפוחי האדמה. מועכים את תפוחי האדמה עם תחתית של כוס ודואגים שכל תחתית התבנית תהיה מכוסה עם תפוחי אדמה.
  4. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  5. מזלפים מעל תפוחי האדמה משמן השום ומפזרים שיני שום רכות בנדיבות.
  6. מניחים מעל את עלי הטימין ומכניסים את המחבת או התבנית לתנור לאפייה של 30 דקות או עד הזהבה.

*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הטרנד שחייב להחזיר: מחבת קווץ’ פוטטוס עם קראסט קונפי שום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אליעזר מירון

    האם צריך לקלף את תפוחי האדמה?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, אין צורך

קטגוריות

אביזרים

טכניקות