מיני תפוחי אדמה ברוטב קוריאני מתוק חריף

כמה שאנחנו אוהבים תפוחי אדמה! קבלו מתכון של תפוחי אדמה ברוטב קוריאני משגע וחרפרף שאי אפשר להפסיק לאכול
כמה שאנחנו אוהבים תפוחי אדמה! קבלו מתכון של תפוחי אדמה ברוטב קוריאני משגע וחרפרף שאי אפשר להפסיק לאכול
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    461
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 460.8 קק״ל 2304.0 קק״ל
    פחמימות 54.7 גרם 273.6 גרם
    שומן 24.9 גרם 124.7 גרם
    נתרן 2551.4 מ״ג 12756.9 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 29.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 22.6 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 14.8 גרם
    כולסטרול 4.7 מ״ג 23.7 מ״ג
    סידן 36.7 מ״ג 183.6 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 611.4 מ״ג 3057.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    461
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 460.8 קק״ל 2304.0 קק״ל
    פחמימות 54.7 גרם 273.6 גרם
    שומן 24.9 גרם 124.7 גרם
    נתרן 2551.4 מ״ג 12756.9 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 29.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 22.6 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 14.8 גרם
    כולסטרול 4.7 מ״ג 23.7 מ״ג
    סידן 36.7 מ״ג 183.6 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 611.4 מ״ג 3057.2 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 6.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תפוחי אדמה

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. בסיר גדול מרתיחים מים (כ3/4 מגובה הסיר) ומוסיפים למים מלח וחומץ.
  2. מוסיפים את תפוחי האדמה על קליפתם ומבשלים על אש גבוהה כ-20 דקות או עד שמזלג חודר את תפוח האדמה בקלות.
  3. מוציאים את תפוחי האדמה מהמים למסננת ומעבירים אותם למחבת רחבה יחד עם השמן ומשחימים אותם יפה על כל צדדיהם.
  4. בזמן הזה מכינים את הרוטב: בקערה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים טעם (הרוטב צריך להיות מאוזן בחריפות, מתיקות ומליחות לפי טעם).
  5. מוסיפים את הרוטב למחבת עם תפוחי האדמה, מביאים לרתיחה, מנמיכים מעט את האש ובעזרת כף מעץ, מזגגים את תפוחי האדמה תוך כדי שהרוטב מסמיך.
  6. ברגע שהרוטב מקורמל ומסמיך וכל תפוחי האדמה מבריקים, מסירים מהאש ומגישים מיד עם בצל ירוק קצוץ, שומשום קלוי ואפשר להתפרע עם מיונז בצד.
מיני תפוחי אדמה ברוטב קוריאני מתוק חריף2
מיני תפוחי אדמה ברוטב קוריאני מתוק חריף. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות