עוגת יום הולדת וניל קונפטי מושלמת לילדים
יומולדת, חגיגה נחמדת, גם בקיץ. אז למי שחוגג יום מיוחד בקיץ הזה, קבלו מתכון מהיר ופשוט של עוגת יומולדת קונפטי שכיף להכין וכיף לאכול
יומולדת, חגיגה נחמדת, גם בקיץ. אז למי שחוגג יום מיוחד בקיץ הזה, קבלו מתכון מהיר ופשוט של עוגת יומולדת קונפטי שכיף להכין וכיף לאכול
- רחלי קרוט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5904.1 קק״ל 5904.1 קק״לפחמימות 702.5 גרם 702.5 גרםשומן 313.5 גרם 313.5 גרםנתרן 4271.3 מ״ג 4271.3 מ״גחלבון 89.9 גרם 89.9 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 114.9 גרם 114.9 גרםכולסטרול 1449.5 מ״ג 1449.5 מ״גסידן 1061.5 מ״ג 1061.5 מ״גברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 2035.5 מ״ג 2035.5 מ״גאבץ 9.8 מ״ג 9.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות5904
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5904.1 קק״ל 5904.1 קק״לפחמימות 702.5 גרם 702.5 גרםשומן 313.5 גרם 313.5 גרםנתרן 4271.3 מ״ג 4271.3 מ״גחלבון 89.9 גרם 89.9 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 114.9 גרם 114.9 גרםכולסטרול 1449.5 מ״ג 1449.5 מ״גסידן 1061.5 מ״ג 1061.5 מ״גברזל 11.1 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 2035.5 מ״ג 2035.5 מ״גאבץ 9.8 מ״ג 9.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 5904 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
4 ביצים L
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
0.6כוס או 130 מ"ל שמן קנולה
-
1כוס או 240 מ"ל שמנת לבישול 15%או חלב
-
1 כף תמצית וניל
-
2כוסות או 280 גרם קמח תופח
-
1 חבילה סוכריות לקישוט קונפטי
ציפוי
-
150 גרם שוקולד לבן
-
50 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה סוכריות עדשים צבעוניות
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות חום עליון תחתון.
- בקערה גדולה שמים ביצים, סוכר, שמן, חלב ווניל וטורפים היטב.
- מוסיפים קמח וטורפים עד שהבלילה חלקה ואין שאריות קמח.
- מוסיפים את הסוכריות ומערבבים ממש בעדינות. לא לערבב הרבה שהצבע שלהן לא משתחרר לבלילה.
- מניחים נייר אפייה בקוטר 26 בתבנית עגולה מתפרקת ושופכים פנימה את הבלילה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מצננים את העוגה לפני הציפוי.
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד והשמנת עד שנוצר רוטב חלק. מצננים מעט (לא לשפוך כשזה חם לגמרי אחרת הרוטב שקוף מדי וגם הסוכריות יטבעו פנימה בתוך הרוטב הנוזלי).
- שופכים את השוקולד על העוגה, מעטרים בסוכריות ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות חום עליון תחתון.
- בקערה גדולה שמים ביצים, סוכר, שמן, חלב ווניל וטורפים היטב.
- מוסיפים קמח וטורפים עד שהבלילה חלקה ואין שאריות קמח.
- מוסיפים את הסוכריות ומערבבים ממש בעדינות. לא לערבב הרבה שהצבע שלהן לא משתחרר לבלילה.
- מניחים נייר אפייה בקוטר 26 בתבנית עגולה מתפרקת ושופכים פנימה את הבלילה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות במשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מצננים את העוגה לפני הציפוי.
- ממיסים במיקרוגל את השוקולד והשמנת עד שנוצר רוטב חלק. מצננים מעט (לא לשפוך כשזה חם לגמרי אחרת הרוטב שקוף מדי וגם הסוכריות יטבעו פנימה בתוך הרוטב הנוזלי).
- שופכים את השוקולד על העוגה, מעטרים בסוכריות ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
איך שמנת 15% או חלב 3%?זה לא אותם אחוזי שומן ומרקם….
היי לירון, אחוז השמנת ואחוז החלב לא חייבים להיות זהים
רחליי ששמנת לבישוול 15%?את בטוחה שזו ללא טעות
הי טל. כן, שמנת 15% או חלב.