-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6736.8 קק״ל 6736.8 קק״לפחמימות 687.3 גרם 687.3 גרםשומן 399.9 גרם 399.9 גרםנתרן 1553.9 מ״ג 1553.9 מ״גחלבון 95.0 גרם 95.0 גרםסיבים תזונתיים 29.6 גרם 29.6 גרםשומן רווי 221.8 גרם 221.8 גרםכולסטרול 496.0 מ״ג 496.0 מ״גסידן 696.6 מ״ג 696.6 מ״גברזל 22.6 מ״ג 22.6 מ״גאשלגן 2967.0 מ״ג 2967.0 מ״גאבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 40 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות6737
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6736.8 קק״ל 6736.8 קק״לפחמימות 687.3 גרם 687.3 גרםשומן 399.9 גרם 399.9 גרםנתרן 1553.9 מ״ג 1553.9 מ״גחלבון 95.0 גרם 95.0 גרםסיבים תזונתיים 29.6 גרם 29.6 גרםשומן רווי 221.8 גרם 221.8 גרםכולסטרול 496.0 מ״ג 496.0 מ״גסידן 696.6 מ״ג 696.6 מ״גברזל 22.6 מ״ג 22.6 מ״גאשלגן 2967.0 מ״ג 2967.0 מ״גאבץ 12.3 מ״ג 12.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 6737 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית מרובעת 30X30
שכבת וניל
-
200 גרם פתי בר וניל
-
70 גרם חמאה
-
100 גרם שוקולד לבן
-
1/3 כוס חלב 3%
-
1 כפית תמצית וניל
שכבת קרמל
-
200 גרם פתי בר קרמל
-
70 גרם חמאה
-
100 גרם שוקולד בלונדי
-
1/3 כוס חלב 3%
שכבת שוקולד
-
200 גרם פתי בר שוקולד
-
70 גרם חמאה
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1/3 כוס חלב 3%
-
1 כף ברנדיאו רום (לא חובה)
ציפוי
-
100 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם שמנת מתוקה להקצפה 32%
אופן הכנה
- מכניסים את כל אחד מהביסקויטים לשקית זיפר סליידר ושוברים אותם בתוך השקית באמצעות מערוך.
- מכינים את השכבות: מכניסים לשלושה סירים נפרדים (או אחד אחרי השני) את יתרת המצרכים מכל שכבה ומבשלים על גבי להבה נמוכה תוך ערבוב מתמיד עד שכל השוקולד והחמאה נמסים. מצננים לטמפרטורת החדר.
- מוסיפים את התערובת לכל אחת מהשקיות עם שברי הביסקוויטים ומערבבים היטב.
- מעבירים את תערובת שכבת הווניל לתבנית, מהדקים ומיישרים.
- מוסיפים מעל את תערובת שכבת הקרמל, מהדקים ומיישרים.
- מוסיפים מעל את תערובת שכבת השוקולד באותו אופן.
- מכינים את הציפוי: ממיסים ביחד (אפשר במיקרוגל) שוקולד עם שמנת.
- שופכים מעל שכבת השוקולד ומיישרים. מכניסים להתייצבות במקרר לכ-4 שעות.
- מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות. שומרים בקירור ומגישים קר.
אופן הכנה
- מכניסים את כל אחד מהביסקויטים לשקית זיפר סליידר ושוברים אותם בתוך השקית באמצעות מערוך.
- מכינים את השכבות: מכניסים לשלושה סירים נפרדים (או אחד אחרי השני) את יתרת המצרכים מכל שכבה ומבשלים על גבי להבה נמוכה תוך ערבוב מתמיד עד שכל השוקולד והחמאה נמסים. מצננים לטמפרטורת החדר.
- מוסיפים את התערובת לכל אחת מהשקיות עם שברי הביסקוויטים ומערבבים היטב.
- מעבירים את תערובת שכבת הווניל לתבנית, מהדקים ומיישרים.
- מוסיפים מעל את תערובת שכבת הקרמל, מהדקים ומיישרים.
- מוסיפים מעל את תערובת שכבת השוקולד באותו אופן.
- מכינים את הציפוי: ממיסים ביחד (אפשר במיקרוגל) שוקולד עם שמנת.
- שופכים מעל שכבת השוקולד ומיישרים. מכניסים להתייצבות במקרר לכ-4 שעות.
- מוציאים מהמקרר וחותכים לקוביות. שומרים בקירור ומגישים קר.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן