-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 454.3 קק״ל 1362.8 קק״לפחמימות 4.7 גרם 14.0 גרםשומן 26.3 גרם 78.9 גרםנתרן 816.4 מ״ג 2449.3 מ״גחלבון 45.2 גרם 135.7 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.0 גרםשומן רווי 9.6 גרם 28.8 גרםכולסטרול 236.1 מ״ג 708.2 מ״גסידן 61.6 מ״ג 184.8 מ״גברזל 5.7 מ״ג 17.2 מ״גאשלגן 592.2 מ״ג 1776.6 מ״גאבץ 11.1 מ״ג 33.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות454
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 454.3 קק״ל 1362.8 קק״לפחמימות 4.7 גרם 14.0 גרםשומן 26.3 גרם 78.9 גרםנתרן 816.4 מ״ג 2449.3 מ״גחלבון 45.2 גרם 135.7 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.0 גרםשומן רווי 9.6 גרם 28.8 גרםכולסטרול 236.1 מ״ג 708.2 מ״גסידן 61.6 מ״ג 184.8 מ״גברזל 5.7 מ״ג 17.2 מ״גאשלגן 592.2 מ״ג 1776.6 מ״גאבץ 11.1 מ״ג 33.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 454 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1/4 צרור פטרוזיליה
-
1/4 צרור כוסברה
-
1 בצל קטןמגורד
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/4 כפית כמון טחון
-
2 שיני שוםכתוש
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 ביצה M
-
לטיגון
אופן הכנה
- בקערה מניחים את כל המצרכים ולשים אותם היטב עם הידיים.
- מכניסים את תערובת הבשר לתוך שקיות זיפר עם סליידר, משטחים ונעזרים במערוך (פותחים את השקית להוצאת האוויר).
- מניחים על קרש חיתוך ומעבירים למקפיא 15 דקות, פותחים בעזרת סכין 3 שוליים, ופותחים את הניילון (ממש כמו עטיפה של ספר), חותכים לקוביות, מוודאים שהגעתם עד התחתית עם הסכין.
- מרימים ריבועים ומטגנים משני הצדדים. בתיאבון!
אופן הכנה
- בקערה מניחים את כל המצרכים ולשים אותם היטב עם הידיים.
- מכניסים את תערובת הבשר לתוך שקיות זיפר עם סליידר, משטחים ונעזרים במערוך (פותחים את השקית להוצאת האוויר).
- מניחים על קרש חיתוך ומעבירים למקפיא 15 דקות, פותחים בעזרת סכין 3 שוליים, ופותחים את הניילון (ממש כמו עטיפה של ספר), חותכים לקוביות, מוודאים שהגעתם עד התחתית עם הסכין.
- מרימים ריבועים ומטגנים משני הצדדים. בתיאבון!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן