סנו רקע

עוגת גבינה, קדאיף ודבש

היא חגיגית, היא מרשימה והיא עוגת החג הכי יפה וטעימה שתכינו! עוגת גבינה עם שיערות קדאיף ודבש שתגנוב את ההצגה בשולחן החג
היא חגיגית, היא מרשימה והיא עוגת החג הכי יפה וטעימה שתכינו! עוגת גבינה עם שיערות קדאיף ודבש שתגנוב את ההצגה בשולחן החג
  • שרית נובק
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה שעה
    כולל 19 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4516
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4516.0 קק״ל 4516.0 קק״ל
    פחמימות 286.4 גרם 286.4 גרם
    שומן 297.1 גרם 297.1 גרם
    נתרן 13041.2 מ״ג 13041.2 מ״ג
    חלבון 74.7 גרם 74.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 182.1 גרם 182.1 גרם
    כולסטרול 309.5 מ״ג 309.5 מ״ג
    סידן 1600.1 מ״ג 1600.1 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 1233.9 מ״ג 1233.9 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה שעה
    כולל 19 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4516
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4516.0 קק״ל 4516.0 קק״ל
    פחמימות 286.4 גרם 286.4 גרם
    שומן 297.1 גרם 297.1 גרם
    נתרן 13041.2 מ״ג 13041.2 מ״ג
    חלבון 74.7 גרם 74.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 182.1 גרם 182.1 גרם
    כולסטרול 309.5 מ״ג 309.5 מ״ג
    סידן 1600.1 מ״ג 1600.1 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 1233.9 מ״ג 1233.9 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות גבינה
שרית נובק
X

2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


קדאיף

קישוט


אופן הכנה

  1. מסננים מראש את הגבינה: מערבבים את הגבינה עם המלח ומכניסים לשקית בישול סנו. מניחים מעל מסננת שיושבת בקערה ומניחים במקרר ל-12 שעות עד שהגבינה מתנקזת מנוזלים.

    עוגת גבינה, קדאיף ודבש
    מסננים את הגבינה בעזרת שקית הבד. צילום: שרית נובק

  2. מכינים את הקדאיף: מערבבים בקערה את בצק הקדאיף עם אבקת סוכר וחמאה מומסת.
    אם רוצים להכין כדורי קדאיף לקישוט - לוקחים חלק מהבצק ודוחסים בתוך תבניות סיליקון בצורת כדור קטן.
  3. את שאר הבצק מכניסים למחבת ומבשלים מעל להבה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהבצק מזהיב. מצננים.
  4. מערבבים את הגבינה המנוקזת עם אבקת סוכר עד שהיא מתרככת. מוסיפים שמנת להקצפה, דבש, מחית וניל ופודינג ומקציפים לקרם יציב בעזרת מיקסר או מיקסר ידני.
  5. שופכים מחצית מהקדאיף לתבנית. שופכים מעל את תערובת הגבינה ומיישרים. שופכים מעל את יתרת הקדאיף ומיישרים. מכניסים להתייצבות במקרר לכ-6 שעות (אם רוצים לחלץ את העוגה מהתבנית - מקפיאים).
  6. מכינים את הקישוט: ממיסים את השוקולד הלבן ושופכים אותו על ניילון פצפצים. מיישרים ומכניסים לכמה דקות להתייצבות במקפיא.
  7. מוציאים מהמקפיא ומחלצים את השוקולד מהניילון. שוברים את השוקולד לחתיכות גדולות.
  8. מוציאים את העוגה מהמקרר, מקשטים בקישוט השוקולד הלבן ובכדורי הקדאיף ומזלפים מעל דבש.
עוגת גבינה, קדאיף ודבש
עוגת גבינה, קדאיף ודבש. צילום: שרית נובק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות