-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4516.0 קק״ל 4516.0 קק״לפחמימות 286.4 גרם 286.4 גרםשומן 297.1 גרם 297.1 גרםנתרן 13041.2 מ״ג 13041.2 מ״גחלבון 74.7 גרם 74.7 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרםשומן רווי 182.1 גרם 182.1 גרםכולסטרול 309.5 מ״ג 309.5 מ״גסידן 1600.1 מ״ג 1600.1 מ״גברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 1233.9 מ״ג 1233.9 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה שעהכולל 19 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות4516
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4516.0 קק״ל 4516.0 קק״לפחמימות 286.4 גרם 286.4 גרםשומן 297.1 גרם 297.1 גרםנתרן 13041.2 מ״ג 13041.2 מ״גחלבון 74.7 גרם 74.7 גרםסיבים תזונתיים 4.1 גרם 4.1 גרםשומן רווי 182.1 גרם 182.1 גרםכולסטרול 309.5 מ״ג 309.5 מ״גסידן 1600.1 מ״ג 1600.1 מ״גברזל 2.9 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 1233.9 מ״ג 1233.9 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 3.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 19 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 4516 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קדאיף
-
200 גרם שערות קדאיף
-
70 גרם חמאהמומסת
-
50 גרם אבקת סוכר
מלית גבינה
-
500 גרם גבינה לבנה 9%או שמנת חמוצה
-
1/2 כפית מלח דק
-
500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
2 כפות דבש
-
1/3 כוס אבקת סוכר
-
1 כפית מחית וניל
-
40 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
קישוט
-
100 גרם שוקולד לבן
-
1 כף דבשלזילוף מעל העוגה
אופן הכנה
- מסננים מראש את הגבינה: מערבבים את הגבינה עם המלח ומכניסים לשקית בישול סנו. מניחים מעל מסננת שיושבת בקערה ומניחים במקרר ל-12 שעות עד שהגבינה מתנקזת מנוזלים.
- מכינים את הקדאיף: מערבבים בקערה את בצק הקדאיף עם אבקת סוכר וחמאה מומסת.
אם רוצים להכין כדורי קדאיף לקישוט - לוקחים חלק מהבצק ודוחסים בתוך תבניות סיליקון בצורת כדור קטן. - את שאר הבצק מכניסים למחבת ומבשלים מעל להבה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהבצק מזהיב. מצננים.
- מערבבים את הגבינה המנוקזת עם אבקת סוכר עד שהיא מתרככת. מוסיפים שמנת להקצפה, דבש, מחית וניל ופודינג ומקציפים לקרם יציב בעזרת מיקסר או מיקסר ידני.
- שופכים מחצית מהקדאיף לתבנית. שופכים מעל את תערובת הגבינה ומיישרים. שופכים מעל את יתרת הקדאיף ומיישרים. מכניסים להתייצבות במקרר לכ-6 שעות (אם רוצים לחלץ את העוגה מהתבנית - מקפיאים).
- מכינים את הקישוט: ממיסים את השוקולד הלבן ושופכים אותו על ניילון פצפצים. מיישרים ומכניסים לכמה דקות להתייצבות במקפיא.
- מוציאים מהמקפיא ומחלצים את השוקולד מהניילון. שוברים את השוקולד לחתיכות גדולות.
- מוציאים את העוגה מהמקרר, מקשטים בקישוט השוקולד הלבן ובכדורי הקדאיף ומזלפים מעל דבש.
אופן הכנה
- מסננים מראש את הגבינה: מערבבים את הגבינה עם המלח ומכניסים לשקית בישול סנו. מניחים מעל מסננת שיושבת בקערה ומניחים במקרר ל-12 שעות עד שהגבינה מתנקזת מנוזלים.
- מכינים את הקדאיף: מערבבים בקערה את בצק הקדאיף עם אבקת סוכר וחמאה מומסת.
אם רוצים להכין כדורי קדאיף לקישוט - לוקחים חלק מהבצק ודוחסים בתוך תבניות סיליקון בצורת כדור קטן. - את שאר הבצק מכניסים למחבת ומבשלים מעל להבה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהבצק מזהיב. מצננים.
- מערבבים את הגבינה המנוקזת עם אבקת סוכר עד שהיא מתרככת. מוסיפים שמנת להקצפה, דבש, מחית וניל ופודינג ומקציפים לקרם יציב בעזרת מיקסר או מיקסר ידני.
- שופכים מחצית מהקדאיף לתבנית. שופכים מעל את תערובת הגבינה ומיישרים. שופכים מעל את יתרת הקדאיף ומיישרים. מכניסים להתייצבות במקרר לכ-6 שעות (אם רוצים לחלץ את העוגה מהתבנית - מקפיאים).
- מכינים את הקישוט: ממיסים את השוקולד הלבן ושופכים אותו על ניילון פצפצים. מיישרים ומכניסים לכמה דקות להתייצבות במקפיא.
- מוציאים מהמקפיא ומחלצים את השוקולד מהניילון. שוברים את השוקולד לחתיכות גדולות.
- מוציאים את העוגה מהמקרר, מקשטים בקישוט השוקולד הלבן ובכדורי הקדאיף ומזלפים מעל דבש.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן