מוזמנים לארוחת ערב אצל קרין גורן – מאפינס קוטג’ עם זיתים וגבינת עיזים
מאפינס קוטג' עם זיתים וגבינת עיזים אלה מאפים מלוחים, טעימים מאוד ופשוטים להכנה, שיכולים להיות פתרון נהדר לארוחת צהרים או ערב זריזה
מאפינס קוטג' עם זיתים וגבינת עיזים אלה מאפים מלוחים, טעימים מאוד ופשוטים להכנה, שיכולים להיות פתרון נהדר לארוחת צהרים או ערב זריזה
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 346.5 קק״ל 4158.5 קק״לפחמימות 26.9 גרם 322.3 גרםשומן 19.6 גרם 235.0 גרםנתרן 1122.6 מ״ג 13471.5 מ״גחלבון 16.2 גרם 193.8 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.3 גרםשומן רווי 7.4 גרם 88.6 גרםכולסטרול 124.4 מ״ג 1493.2 מ״גסידן 105.7 מ״ג 1268.0 מ״גברזל 1.4 מ״ג 17.4 מ״גאשלגן 195.3 מ״ג 2343.4 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 14.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות347
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 346.5 קק״ל 4158.5 קק״לפחמימות 26.9 גרם 322.3 גרםשומן 19.6 גרם 235.0 גרםנתרן 1122.6 מ״ג 13471.5 מ״גחלבון 16.2 גרם 193.8 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 6.3 גרםשומן רווי 7.4 גרם 88.6 גרםכולסטרול 124.4 מ״ג 1493.2 מ״גסידן 105.7 מ״ג 1268.0 מ״גברזל 1.4 מ״ג 17.4 מ״גאשלגן 195.3 מ״ג 2343.4 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 14.0 מ״גסגור
הפעם דווקא מתכון מלוח ולא מתוק – מאפינס גבינה אישיים שמכינים על בסיס קוטג’ וגבנ”צ. את המאפינס האלה אני מכינה לפעמים לארוחת ערב מהירה – סלט ירוק ליד ואתם מסודרים. ילדים מאוד אוהבים אותם כשמכינים רק עם גבינה צהובה מגוררת (מוסיפים קצת יותר גבינה צהובה ומוותרים על גבינת העיזים).
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 347 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפינס
-
3כוסות או 420 גרם קמח תופח
-
1 כפית מלח דק
-
2 גביעי קוטג’
-
4 ביצים L
-
1 כוס חלב 3%
-
100 גרם חמאהמומסת
-
1 כוס גבינה צהובה 28%
-
1/2 גליל גבינת עיזים 5%
-
1 כוס טבעות זיתים
קישוט
-
100 גרם גרעיני דלעת
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מגררים את הגבינה בפומפייה.
- בקערה גדולה מערבבים קמח תופח ומלח. יוצרים גומה ומניחים בתוכה קוטג’, ביצים, חלב וחמאה מומסת. מערבבים כמה שפחות, לאיחוד. מוסיפים גבנ”צ, גבינת עיזים וטבעות זיתים ומערבבים.
- משמנים תבנית סיליקון (לא מרפדים במנז’טים מנייר- אי אפשר יהיה להפריד אותם כמו שצריך) וממלאים בתערובת עד הקצה.
- מפזרים גרעינים לקישוט ואופים 25 דקות, להזהבה. מגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מגררים את הגבינה בפומפייה.
- בקערה גדולה מערבבים קמח תופח ומלח. יוצרים גומה ומניחים בתוכה קוטג’, ביצים, חלב וחמאה מומסת. מערבבים כמה שפחות, לאיחוד. מוסיפים גבנ”צ, גבינת עיזים וטבעות זיתים ומערבבים.
- משמנים תבנית סיליקון (לא מרפדים במנז’טים מנייר- אי אפשר יהיה להפריד אותם כמו שצריך) וממלאים בתערובת עד הקצה.
- מפזרים גרעינים לקישוט ואופים 25 דקות, להזהבה. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן