באנר זיפלוק דסקטופ

חלת בצק יוגורט עשירה

בלי ללכלך מיקסר, קערות וכפות, ובלי לעבוד קשה - קבלו מתכון של חלת בצק יוגורט עשירה וטעימה שאת כולה מכינים בתוך שקית. אחרי שתנסו את זה פעם אחת גם אתם לא תבינו איך הסכמתם ללכלך כל כך הרבה כלים בבית בזמן הכנת הבצק
בלי ללכלך מיקסר, קערות וכפות, ובלי לעבוד קשה - קבלו מתכון של חלת בצק יוגורט עשירה וטעימה שאת כולה מכינים בתוך שקית. אחרי שתנסו את זה פעם אחת גם אתם לא תבינו איך הסכמתם ללכלך כל כך הרבה כלים בבית בזמן הכנת הבצק
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    464
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 463.9 קק״ל 1855.4 קק״ל
    פחמימות 56.4 גרם 225.7 גרם
    שומן 19.2 גרם 77.0 גרם
    נתרן 379.3 מ״ג 1517.0 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 63.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 33.1 גרם
    כולסטרול 156.2 מ״ג 624.8 מ״ג
    סידן 127.8 מ״ג 511.2 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 143.5 מ״ג 573.9 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    464
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 463.9 קק״ל 1855.4 קק״ל
    פחמימות 56.4 גרם 225.7 גרם
    שומן 19.2 גרם 77.0 גרם
    נתרן 379.3 מ״ג 1517.0 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 63.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.2 גרם
    שומן רווי 8.3 גרם 33.1 גרם
    כולסטרול 156.2 מ״ג 624.8 מ״ג
    סידן 127.8 מ״ג 511.2 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.3 מ״ג
    אשלגן 143.5 מ״ג 573.9 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חלת בצק יוגורט

הברשה


אופן הכנה

  1. פותחים את שקית הזיפר סליידר של זיפלוק ומוסיפים את כל מרכיבי החלה.
  2. סוגרים את השקית ומנערים אותה עד שנוצר בצק (מבלי ללכלך את הבית).
  3. מניחים את השקית בקערה עם מים חמים במשך כ-30 דקות.
  4. מוציאים מהמים וממשיכים להתפיח לעוד כ-30 דקות בטמפרטורת החדר.
  5. פותחים את השקית ומחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים.
  6. על משטח מקומח מגלגלים כל כדור בצק לרצועה באורך שווה וקולעים צמה.
  7. מעבירים את הבצק הקלוע לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים שומשום מעל.
  8. מניחים להתפחה במשך כ-20 דקות.
  9. מחממים את התנור ל-160 מעלות.
  10. אופים במשך 25-30 דקות עד שהחלה מוכנה.
חלת בצק יוגורט עשירה2
חלת בצק יוגורט עשירה. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות