סנו רקע

לחם קוטג’

לחם קוטג' עסיסי ונימוח מלא בחלבון שהולך להיות אחד המתכונים הכי מוצלחים שתכינו. מתכון קל וטעים שישתלב מעולה עם כל ממרח ותוספת שתרצו
לחם קוטג' עסיסי ונימוח מלא בחלבון שהולך להיות אחד המתכונים הכי מוצלחים שתכינו. מתכון קל וטעים שישתלב מעולה עם כל ממרח ותוספת שתרצו
  • שרית נובק
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2721
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2720.7 קק״ל 2720.7 קק״ל
    פחמימות 445.9 גרם 445.9 גרם
    שומן 68.6 גרם 68.6 גרם
    נתרן 4285.8 מ״ג 4285.8 מ״ג
    חלבון 99.8 גרם 99.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 36.7 גרם 36.7 גרם
    כולסטרול 428.0 מ״ג 428.0 מ״ג
    סידן 451.8 מ״ג 451.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 511.5 מ״ג 511.5 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2721
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2720.7 קק״ל 2720.7 קק״ל
    פחמימות 445.9 גרם 445.9 גרם
    שומן 68.6 גרם 68.6 גרם
    נתרן 4285.8 מ״ג 4285.8 מ״ג
    חלבון 99.8 גרם 99.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 2.2 גרם
    שומן רווי 36.7 גרם 36.7 גרם
    כולסטרול 428.0 מ״ג 428.0 מ״ג
    סידן 451.8 מ״ג 451.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 511.5 מ״ג 511.5 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


תבנית אינגליש קייק ללחם

אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח ושמרים. מוסיפים סוכר ומערבבים היטב.
  2. מוסיפים את יתרת המצרכים: ביצה, חלב, קוטג’ מלח וחמאה ולשים במשך כ10 דקות במהירות איטית עד שמתקבל בצק רך וחלק.
  3. מכסים את הקערה בכיסוי ניילון סנו סושי ומניחים לתפיחה עד להכפלת נפח.
  4. מוציאים את האויר מהבצק, מרדדים אותו לעלה מלבני בגובה 2-3 ס”מ.
  5. מגלגלים את העלה לגליל שמנמן.
  6. מניחים בתבנית לחם (אפשר גם באינגליש קייק), מכסים בכיסוי ניילון סנו סושי ומניחים לתפיחה נוספת.
  7. מחממים תנור ל-160 מעלות.
  8. שמים את הלחם בתנור ואופים כ-30-35 דקות עד שהבצק משחים.
  9. מוציאים מהתנור ומצננים. פורסים את הלחם רק כשהוא מגיע לטמפרטורת החדר.
לחם קוטג'1
לחם קוטג’. צילום: שרית נובק

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      2/3 כוס

קטגוריות

אביזרים

טכניקות