-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3403.2 קק״ל 3403.2 קק״לפחמימות 441.7 גרם 441.7 גרםשומן 152.4 גרם 152.4 גרםנתרן 1726.7 מ״ג 1726.7 מ״גחלבון 71.6 גרם 71.6 גרםסיבים תזונתיים 14.8 גרם 14.8 גרםשומן רווי 44.5 גרם 44.5 גרםכולסטרול 1194.0 מ״ג 1194.0 מ״גסידן 893.1 מ״ג 893.1 מ״גברזל 16.9 מ״ג 16.9 מ״גאשלגן 1704.4 מ״ג 1704.4 מ״גאבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות3403
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3403.2 קק״ל 3403.2 קק״לפחמימות 441.7 גרם 441.7 גרםשומן 152.4 גרם 152.4 גרםנתרן 1726.7 מ״ג 1726.7 מ״גחלבון 71.6 גרם 71.6 גרםסיבים תזונתיים 14.8 גרם 14.8 גרםשומן רווי 44.5 גרם 44.5 גרםכולסטרול 1194.0 מ״ג 1194.0 מ״גסידן 893.1 מ״ג 893.1 מ״גברזל 16.9 מ״ג 16.9 מ״גאשלגן 1704.4 מ״ג 1704.4 מ״גאבץ 7.8 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 3403 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
רולדה
-
4 ביצים L
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
2 כפות שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
2 כפות שמן קנולהאו שמן צמחי אחר
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כוס קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק
קישוט
-
1 כף אבקת קקאו
מילוי
-
1 כוס נוטלהאו גנאש שוקולד או כל ממרח שאוהבים
אופן הכנה
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מפרידים ביצים, מכניסים את החלבונים לקערת מיקסר ומתחילים להקציף. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים כ-3 דקות עד שמתקבל קצף רך.
- מערבבים את החלמונים עם השמנת, הווניל והשמן, מוספים לקצף ומערבבים בעדינות.
- מערבבים בנפרד את הקמח עם המלח ואבקת האפייה. מוסיפים את הקמח לתערובת הביצים ומערבבים בעדינות עם מרית עד לאיחוד.
- לוקחים 1/3 כוס מהבלילה ומערבבים עם הקקאו.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- שופכים את הבלילה הבהירה לתבנית ומיישרים. מציירים מעל פסים (או מה שרוצים) עם הבלילה הכהה. מכניסים לתנור ואופים כ-12 דקות.
- מוציאים מהתנור וממתינים 5 דקות. פורסים מעל העוגה ניילון נצמד רחב והופכים את הבצק האפוי על גבי הניילון.
- מורחים בממרח שוקולד בשכבה אחידה ומגלגלים. עוטפים בניילון מהדקים היטב בקצוות. משאירים להתייצבות עד שהרולדה מתקררת, פותחים את הניילון ופורסים.
אופן הכנה
- מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מפרידים ביצים, מכניסים את החלבונים לקערת מיקסר ומתחילים להקציף. מוסיפים בהדרגה את הסוכר ומקציפים כ-3 דקות עד שמתקבל קצף רך.
- מערבבים את החלמונים עם השמנת, הווניל והשמן, מוספים לקצף ומערבבים בעדינות.
- מערבבים בנפרד את הקמח עם המלח ואבקת האפייה. מוסיפים את הקמח לתערובת הביצים ומערבבים בעדינות עם מרית עד לאיחוד.
- לוקחים 1/3 כוס מהבלילה ומערבבים עם הקקאו.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- שופכים את הבלילה הבהירה לתבנית ומיישרים. מציירים מעל פסים (או מה שרוצים) עם הבלילה הכהה. מכניסים לתנור ואופים כ-12 דקות.
- מוציאים מהתנור וממתינים 5 דקות. פורסים מעל העוגה ניילון נצמד רחב והופכים את הבצק האפוי על גבי הניילון.
- מורחים בממרח שוקולד בשכבה אחידה ומגלגלים. עוטפים בניילון מהדקים היטב בקצוות. משאירים להתייצבות עד שהרולדה מתקררת, פותחים את הניילון ופורסים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשרי גם עם כל מילוי אחר, נכון??
היי חדוה, נכון 🙂