יהודית מורחיים אופה עוגת שוקולד וביסקוויטים שכולם אוהבים

כמו לאכול כדור שוקולד ענק: יהודית מורחיים מכינה עוגת שוקולד וביסקוויטים מהירה וקלת הכנה, עם טריק קטן ומתוק. אהובה על ילדים ועל צעירים בנפשם
כמו לאכול כדור שוקולד ענק: יהודית מורחיים מכינה עוגת שוקולד וביסקוויטים מהירה וקלת הכנה, עם טריק קטן ומתוק. אהובה על ילדים ועל צעירים בנפשם
  • יהודית מורחיים
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    3731
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3730.7 קק״ל 3730.7 קק״ל
    פחמימות 364.5 גרם 364.5 גרם
    שומן 235.3 גרם 235.3 גרם
    נתרן 663.6 מ״ג 663.6 מ״ג
    חלבון 41.1 גרם 41.1 גרם
    סיבים תזונתיים 22.4 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 144.6 גרם 144.6 גרם
    כולסטרול 125.0 מ״ג 125.0 מ״ג
    סידן 336.5 מ״ג 336.5 מ״ג
    ברזל 23.8 מ״ג 23.8 מ״ג
    אשלגן 2059.1 מ״ג 2059.1 מ״ג
    אבץ 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    3731
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3730.7 קק״ל 3730.7 קק״ל
    פחמימות 364.5 גרם 364.5 גרם
    שומן 235.3 גרם 235.3 גרם
    נתרן 663.6 מ״ג 663.6 מ״ג
    חלבון 41.1 גרם 41.1 גרם
    סיבים תזונתיים 22.4 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 144.6 גרם 144.6 גרם
    כולסטרול 125.0 מ״ג 125.0 מ״ג
    סידן 336.5 מ״ג 336.5 מ״ג
    ברזל 23.8 מ״ג 23.8 מ״ג
    אשלגן 2059.1 מ״ג 2059.1 מ״ג
    אבץ 9.4 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור

עוגת ממתק עם מרכיב סודי! חלב מרוכז ממותק שנותן קראסט לשוקולד ולפתי בר, עם גנאש רך וקטיפתי.

ביום שישי הייתי קצרה בזמן, החלטתי להכין עוגה קלה ללא אפייה, כזו שרק מערבבים, שמים בתבנית ומורחים מעל גנאש וזהו…..

בודקת שיש לי את כל החומרים להרכבת העוגה, כרגיל מכינה תצוגה עם כל המרכיבים על השיש! מה שבטוח בטוח.

כשיש ביסקוויטים בבית זה הדבר הכי קל, ממיסים שוקולד עם חמאה, מוסיפים חלב ממותק מרוכז וזהו יש לכם בסיס.

אפשר לשדרג את העוגה: להוסיף במקום, נוטלה, או קרמל, או חמאת בוטנים למי שאוהב. אין סוף לטעמים!

תכינו תכינו, המתכון כזה קל ובלי הרבה הכנות. מה שחשוב שהעוגה ממש טעימה.

אישי היקר אמר שזה ממש טעים לו כמו ממתק. אם הבודק שלי אמר שזה טעים….♥

מחכה לראות שתכינו♥♥♥

מצפים בגנאש
מצפים בגנאש
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


עוגה

ציפוי


אופן הכנה

  1. בקערה חסינת חום שמים את החמאה החתוכה לקוביות,שוקולד ושמנת מתוקה.
  2. מחממים במיקרוגל כדקה, אם החמאה לא נמסה מחממים עוד כחצי דקה נוספת.
  3. כאשר החמאה נמסה, מוציאים מהמיקרוגל, טורפים עם מטרפה עד אשר השוקולד החמאה והשמנת נטמעים. אם עדיין קשה אפשר להכניס שוב למיקרוגל ל-10 שניות.
  4. לקערת השוקולד המומסת מוסיפים את החלב המרוכז הממותק, טורפים היטב עד אשר התערובת מבריקה.
  5. מוסיפים את הפתי בר המרוסקים, מערבבים היטב.
  6. מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד (אפשר בניילון גדול של סנדוויצ׳ים) מעבירים את כל התערובת לתבנית, משטחים בצורה שווה.
  7. מכסים עם הניילון שנשאר בשוליים, מכניסים למקרר.
  8. מכינים את הציפוי: שמים בקערה שוקולד מריר שבור לקוביות. מחממים את השמנת המתוקה בקלחת, מביאים לרתיחה, מכבים את האש.
  9. יוצקים את השמנת הרתוחה על השוקולד, ממתינים כדקה, לאחר מכן טורפים בתנועות סיבוביות, השוקולד יהיה חלק ומבריק.
  10. מוציאים את התבנית מהמקרר, מסירים את הניילון שמכסה, מוזגים את הגנאש על העוגה, משטחים בצורה שווה.
  11. מכסים את התבנית בניילון או בנייר כסף, בצורה רופפת שלא יבוא במגע עם השוקולד. מכניסים למקרר לכמה שעות להתמצקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יהודית מורחיים אופה עוגת שוקולד וביסקוויטים שכולם אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    גלית וייס

    איפה קונים חלב מרוכז ממותק?

      Avatar
      נעמה פלד

      בכל סופרמרקט במדפי האפייה

    Avatar
    חנה

    עוגה נהדרת! אני כל כך חובבת שוקולד מריר שזה בדיוק מתכון שחיפשתי. רק שלא ברור מה קרה עם הטבלה של ערכים תזונתיים. משהו לא הגיוני.

      Avatar
      יסמין

      האם אפשר מחמאה ?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות