רקע הנמל

בראוניז שוקולד לפסח הכי מוצלחים שיש

זה לא עוד מתכון של בראוניז שוקולד לחג פסח. הבראוניז האלו עסיסים, שוקולדיים ועשירים ברמות שאת המתכון הזה אתם הולכים לאכול כל השנה. חג שמח!
זה לא עוד מתכון של בראוניז שוקולד לחג פסח. הבראוניז האלו עסיסים, שוקולדיים ועשירים ברמות שאת המתכון הזה אתם הולכים לאכול כל השנה. חג שמח!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    6210
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6210.2 קק״ל 6210.2 קק״ל
    פחמימות 626.6 גרם 626.6 גרם
    שומן 379.2 גרם 379.2 גרם
    נתרן 1717.5 מ״ג 1717.5 מ״ג
    חלבון 83.3 גרם 83.3 גרם
    סיבים תזונתיים 50.2 גרם 50.2 גרם
    שומן רווי 216.0 גרם 216.0 גרם
    כולסטרול 1618.6 מ״ג 1618.6 מ״ג
    סידן 557.8 מ״ג 557.8 מ״ג
    ברזל 32.0 מ״ג 32.0 מ״ג
    אשלגן 3198.4 מ״ג 3198.4 מ״ג
    אבץ 15.9 מ״ג 15.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    6210
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6210.2 קק״ל 6210.2 קק״ל
    פחמימות 626.6 גרם 626.6 גרם
    שומן 379.2 גרם 379.2 גרם
    נתרן 1717.5 מ״ג 1717.5 מ״ג
    חלבון 83.3 גרם 83.3 גרם
    סיבים תזונתיים 50.2 גרם 50.2 גרם
    שומן רווי 216.0 גרם 216.0 גרם
    כולסטרול 1618.6 מ״ג 1618.6 מ״ג
    סידן 557.8 מ״ג 557.8 מ״ג
    ברזל 32.0 מ״ג 32.0 מ״ג
    אשלגן 3198.4 מ״ג 3198.4 מ״ג
    אבץ 15.9 מ״ג 15.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. ממיסים את השוקולד עם החמאה בפולסים במיקרוגל או בבן מארי, מערבבים ומצננים מעט.
  3. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים במהירות גבוהה למשך 5 דקות את הביצים עם הסוכר, עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  4. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים לאט את השוקולד והחמאה המומסים ולאחר מכן מוסיפים את תמצית הווניל.
  5. מצרפים את הקוקוס, הקורנפלור, אבקת השקדים, אבקת האפייה והמלח וממשיכים לערבל עד לאיחוד (אין צורך לערבל יותר מידי).
  6. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה לתבנית מלבנית הנמל.
  7. מפזרים למעלה אגוזי מלך ואופים כ-25 דקות.
  8. מומלץ לא לאפות יותר מדי, הבראוניז הכי טעימים כשהם לחים מאוד, על גבול ה”לא מוכנים”.
  9. לאחר אפייה מצננים את הבראוניז ופורסים לריבועים. בתיאבון!
בראוניז שוקולד לפסח הכי מוצלחים שיש1
בראוניז שוקולד לפסח הכי מוצלחים שיש. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות