בראוניז שוקולד קוקוס לפסח

בראוניז שהם גרסה העדכנית של עוגת הפסח של פעם, המראה הדו-שכבתי מעניק לעוגה שדרוג מהמם וזה טעים וללא גלוטן כל השנה, לא רק לפסח!
בראוניז שהם גרסה העדכנית של עוגת הפסח של פעם, המראה הדו-שכבתי מעניק לעוגה שדרוג מהמם וזה טעים וללא גלוטן כל השנה, לא רק לפסח!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    6175
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6174.7 קק״ל 6174.7 קק״ל
    פחמימות 468.5 גרם 468.5 גרם
    שומן 434.2 גרם 434.2 גרם
    נתרן 1576.2 מ״ג 1576.2 מ״ג
    חלבון 66.3 גרם 66.3 גרם
    סיבים תזונתיים 41.7 גרם 41.7 גרם
    שומן רווי 279.7 גרם 279.7 גרם
    כולסטרול 1504.0 מ״ג 1504.0 מ״ג
    סידן 732.3 מ״ג 732.3 מ״ג
    ברזל 29.5 מ״ג 29.5 מ״ג
    אשלגן 3299.1 מ״ג 3299.1 מ״ג
    אבץ 15.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 4 שעות ו-20 דק׳
  • קלוריות
    6175
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6174.7 קק״ל 6174.7 קק״ל
    פחמימות 468.5 גרם 468.5 גרם
    שומן 434.2 גרם 434.2 גרם
    נתרן 1576.2 מ״ג 1576.2 מ״ג
    חלבון 66.3 גרם 66.3 גרם
    סיבים תזונתיים 41.7 גרם 41.7 גרם
    שומן רווי 279.7 גרם 279.7 גרם
    כולסטרול 1504.0 מ״ג 1504.0 מ״ג
    סידן 732.3 מ״ג 732.3 מ״ג
    ברזל 29.5 מ״ג 29.5 מ״ג
    אשלגן 3299.1 מ״ג 3299.1 מ״ג
    אבץ 15.6 מ״ג 15.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


שכבת בראוניז

שכבת קוקוס

גנאש שוקולד


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. מכינים את שכבת הבראוניז: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או בכיריים מעל בן מארי. מערבבים לתערובת אחידה ומצננים מעט.
  3. מקציפים ביצים וסוכר במיקסר לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מאחדים עם תערובת השוקולד לבלילה אחידה.
  4. מוסיפים אבקת שקדים וקורנפלור, מערבבים בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה ויוצקים לתבנית משומנת.
  5. אופים את שכבת הבראוניז כ-20 דקות או עד שהשכבה יציבה ומעט רכה במרכז. מצננים כמה דקות בטמפרטורת החדר ומשאירים את התנור פועל.
  6. מכינים את שכבת הקוקוס: מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה. יוצקים בעדינות על שכבת הבראוניז האפויה. נעזרים במרית או כף לשטח את התערובת באופן אחיד.
  7. מחזירים לתנור ואופים 10 דקות נוספות להתייצבות. מכבים את התנור, מוציאים את הבראוניז ומצננים את לטמפרטורת החדר.
  8. מכינים את שכבת הגנאש: ממיסים יחד את שני סוגי השוקולד עם השמנת המתוקה במיקרוגל או בכיריים מעל בן מארי, מערבבים היטב לקבלת תערובת חלקה ויוצקים מעל שכבת הקוקוס (רק לאחר שהתקררה לטמפרטורת החדר).
  9. מקררים למשך שעתיים לפחות. חותכים לקוביות ושומרים בקופסא אטומה במקרר עד להגשה.
בראוניז שוקולד וקוקוס לפסח
בראוניז שוקולד וקוקוס לפסח. צילום: דימיטרי פומזן, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    sara bar

    לא הבנתי,בבסיס 3ביצים שלמות? ואחכ הקוקוס 3חלבונים?

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון

    Avatar
    naama chayut

    אפשר להמיר את העוגה לעם גלוטן?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות