עוגת ביסקוויטים פיסטוק עם קרם פטיסייר ומסקרפונה חלומית
עוגת ביסקוויטים מטריפה עם קרם פטיסייר, שוקולד לבן ופיסטוק. הקינוח הכי טעים בבראנץ' של שבת, ארוחת חג שבועות או כל חגיגה חלבית
עוגת ביסקוויטים מטריפה עם קרם פטיסייר, שוקולד לבן ופיסטוק. הקינוח הכי טעים בבראנץ' של שבת, ארוחת חג שבועות או כל חגיגה חלבית
- דנית סופר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4100.3 קק״ל 4100.3 קק״לפחמימות 299.2 גרם 299.2 גרםשומן 292.2 גרם 292.2 גרםנתרן 682.4 מ״ג 682.4 מ״גחלבון 84.6 גרם 84.6 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 4.7 גרםשומן רווי 163.8 גרם 163.8 גרםכולסטרול 916.1 מ״ג 916.1 מ״גסידן 1546.5 מ״ג 1546.5 מ״גברזל 3.2 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 1660.8 מ״ג 1660.8 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות4100
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4100.3 קק״ל 4100.3 קק״לפחמימות 299.2 גרם 299.2 גרםשומן 292.2 גרם 292.2 גרםנתרן 682.4 מ״ג 682.4 מ״גחלבון 84.6 גרם 84.6 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 4.7 גרםשומן רווי 163.8 גרם 163.8 גרםכולסטרול 916.1 מ״ג 916.1 מ״גסידן 1546.5 מ״ג 1546.5 מ״גברזל 3.2 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 1660.8 מ״ג 1660.8 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 5.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 4100 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם פטיסייר
קרם מסקרפונה פיסטוק
-
1 1/2קופסאות או 375 גרם גבינת מסקרפונה
-
1/3 כוס שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות מחית פיסטוק עם סוכר
שכבת ביסקוויטים
-
1/2חבילה או 250 גרם פתי בר וניל
-
2 כוסות חלב 3%
גנאש שוקולד לבן פיסטוק
-
200גרם או 2 חבילות שוקולד לבן
-
2 כפות מחית פיסטוק עם סוכר
-
1/2 כוס שמנת מתוקה 38%
קישוט
-
1 חופן פיסטוקים טבעייםקצוצים
אופן הכנה
- מכינים את קרם הפטיסייר: בסיר קטן שמים את הסוכר עם מחית/מקל הווניל. מערבבים כדי שהסוכר יספוג את ארומת הטעמים של הווניל.
- מוסיפים לסיר את החלמון, חצי הביצה, הקורנפלור ומערבבים היטב עם מטרפה. מוסיפים בהדרגה את החלב וממשיכים לערבב היטב. מנמיכים את האש לאש נמוכה וממשיכים לערבב. חשוב מאוד לא להפסיק לערבב! לאחר כמה דקות נקבל מרקם קרמי של קרם פטיסייר. מכבים את האש, מוסיפים את קוביות החמאה ומערבבים למרקם חלק וקרמי.
- מכניסים את קרם הפטיסייר לתוך שקית הזיפלוק, סוגרים, משטחים את הקרם עם השקית צמודה עליו על מנת למנוע היווצרות קרום ושומרים במקרר.
- מכינים את קרם המסקרפונה: מקציפים את גבינת המסקרפונה עם מיקסר ידני (על מנת למנוע גושים), מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים להקציף. מוסיפים את קרם הפטיסייר לקרם וטורפים עד לקבלת מרקם אחיד. ממשיכים לקפל בעזרת מרית. מוסיפים את מחית הפיסטוק וממשיכים לקפל עד לאיחוד.
- מכינים את הגאנש: שמים את כל חומרי הגנאש בסיר קטן ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
- מרכיבים את עוגת הביסקוויטים: טובלים את הביסקוויטים (פתי בר) בחלב ומניחים על כל תחתית התבנית. מוסיפים 2 כפות גדושות מקרם המסקרפונה ומשטחים. חוזרים על הפעולה עד ליצירת שש שכבות (3 שכבות פתי בר, 3 שכבות קרם).
- שופכים את הגנאש על העוגה, מפזרים פיסטוקים קצוצים ובתיאבון!
אופן הכנה
- מכינים את קרם הפטיסייר: בסיר קטן שמים את הסוכר עם מחית/מקל הווניל. מערבבים כדי שהסוכר יספוג את ארומת הטעמים של הווניל.
- מוסיפים לסיר את החלמון, חצי הביצה, הקורנפלור ומערבבים היטב עם מטרפה. מוסיפים בהדרגה את החלב וממשיכים לערבב היטב. מנמיכים את האש לאש נמוכה וממשיכים לערבב. חשוב מאוד לא להפסיק לערבב! לאחר כמה דקות נקבל מרקם קרמי של קרם פטיסייר. מכבים את האש, מוסיפים את קוביות החמאה ומערבבים למרקם חלק וקרמי.
- מכניסים את קרם הפטיסייר לתוך שקית הזיפלוק, סוגרים, משטחים את הקרם עם השקית צמודה עליו על מנת למנוע היווצרות קרום ושומרים במקרר.
- מכינים את קרם המסקרפונה: מקציפים את גבינת המסקרפונה עם מיקסר ידני (על מנת למנוע גושים), מוסיפים את השמנת המתוקה וממשיכים להקציף. מוסיפים את קרם הפטיסייר לקרם וטורפים עד לקבלת מרקם אחיד. ממשיכים לקפל בעזרת מרית. מוסיפים את מחית הפיסטוק וממשיכים לקפל עד לאיחוד.
- מכינים את הגאנש: שמים את כל חומרי הגנאש בסיר קטן ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק.
- מרכיבים את עוגת הביסקוויטים: טובלים את הביסקוויטים (פתי בר) בחלב ומניחים על כל תחתית התבנית. מוסיפים 2 כפות גדושות מקרם המסקרפונה ומשטחים. חוזרים על הפעולה עד ליצירת שש שכבות (3 שכבות פתי בר, 3 שכבות קרם).
- שופכים את הגנאש על העוגה, מפזרים פיסטוקים קצוצים ובתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן