עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד

קלאסיקה ישראלית אמיתית, הפעם עם שדרוג מתוק במיוחד - עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד עשיר ומפנק, בציפוי שוקולד שמכינים בלי תנור ובמעט עבודה במטבח.
קלאסיקה ישראלית אמיתית, הפעם עם שדרוג מתוק במיוחד - עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד עשיר ומפנק, בציפוי שוקולד שמכינים בלי תנור ובמעט עבודה במטבח.
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
20 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5120
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5119.6 קק״ל 5119.6 קק״ל
    פחמימות 445.6 גרם 445.6 גרם
    שומן 342.2 גרם 342.2 גרם
    נתרן 1104.2 מ״ג 1104.2 מ״ג
    חלבון 64.6 גרם 64.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 185.8 גרם 185.8 גרם
    כולסטרול 56.5 מ״ג 56.5 מ״ג
    סידן 809.6 מ״ג 809.6 מ״ג
    ברזל 12.7 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 1421.4 מ״ג 1421.4 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 6 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5120
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5119.6 קק״ל 5119.6 קק״ל
    פחמימות 445.6 גרם 445.6 גרם
    שומן 342.2 גרם 342.2 גרם
    נתרן 1104.2 מ״ג 1104.2 מ״ג
    חלבון 64.6 גרם 64.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.2 גרם 7.2 גרם
    שומן רווי 185.8 גרם 185.8 גרם
    כולסטרול 56.5 מ״ג 56.5 מ״ג
    סידן 809.6 מ״ג 809.6 מ״ג
    ברזל 12.7 מ״ג 12.7 מ״ג
    אשלגן 1421.4 מ״ג 1421.4 מ״ג
    אבץ 5.8 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
20 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


שכבת הביסקוויטים

קרם שוקולד


אופן הכנה

  1. מכינים את קרם השוקולד: מקציפים בקערה גדולה שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט פודינג וניל, ממרח שוקולד וסוכר כ4-5 דקות, עד לקבלת קרם מעט דליל (הקרם נראה דליל אבל הוא מתייצב בקירור).
  2. מרכיבים את העוגה: טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים בתבנית בשכבה אחת (במידת הצורך שוברים ביסקוויטים על מנת לרפד את כל התבנית). יוצקים מעל חצי מהקרם ומורחים בשכבה אחידה.
  3. מסדרים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ומעל מורחים את שאר הקרם.
  4. מכסים ברדיד אלומיניום ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
  5. מכינים את הציפוי: ממיסים את שני סוגי השוקולד במיקרוגל או באמבט מים חמים (באן מארי). יוצקים שמנת מתוקה ומערבבים לקרם חלק.
  6. משהים כ-10 דקות עד שהציפוי פושר (על מנת שלא ימיס את קרם השוקולד).
  7. מורחים את הציפוי על העוגה בשכבה אחידה. מכסים ברדיד אלומיניום ומעבירים למקרר לעוד 3 שעות.
  8. שומרים עד 4 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת ביסקוויטים עם קרם שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Dana Roth

    בציפוי כתוב שוקולד במילוי נוגט, כמה זה קריטי? אפשר להחליף בשוקולד רגיל?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, אין בעיה

    Avatar
    ליאור

    כתוב לשים סוכר בקרם שוקולד אבל אין סוכר במרכיבים – כמה סוכר צריך פה?

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על ההערה. יש להוסיף 3 כפות סוכר. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות