עוגיות שוקולד צ’יפס טבעוניות טעימות בטירוף
עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ברבע שעה עבודה - הכל בקערה אחת! עוגיות רכות שנמסות בפה, הכי כיף לצד חליטת תה או קפה שאוהבים
עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ברבע שעה עבודה - הכל בקערה אחת! עוגיות רכות שנמסות בפה, הכי כיף לצד חליטת תה או קפה שאוהבים
- שקמה יעקבי בראון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 119.9 קק״ל 2878.2 קק״לפחמימות 15.4 גרם 369.1 גרםשומן 6.0 גרם 142.8 גרםנתרן 3.7 מ״ג 89.0 מ״גחלבון 1.5 גרם 34.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 8.2 גרםשומן רווי 4.7 גרם 112.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.8 מ״ג 115.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 20.1 מ״ג 482.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות120
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 119.9 קק״ל 2878.2 קק״לפחמימות 15.4 גרם 369.1 גרםשומן 6.0 גרם 142.8 גרםנתרן 3.7 מ״ג 89.0 מ״גחלבון 1.5 גרם 34.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 8.2 גרםשומן רווי 4.7 גרם 112.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 4.8 מ״ג 115.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 20.1 מ״ג 482.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 120 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות
-
1/2 כוס שמן קוקוסאו חמאה טבעונית מומסת
-
1/2 כוס סוכר חוםאו לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/4 כוס רסק תפוחיםאו מעדן וניל/יוגורט טבעוני
-
2 כוסות קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת אפייה
-
100 גרם נטיפי שוקולד צ’יפסאו שוקולד מריר קצוץ
אופן הכנה
- בקערה טורפים יחד בעזרת מטרפה סוכר ושמן קוקוס/חמאה טבעונית. מוסיפים רסק תפוחים (או יוגורט/מעדן וניל טבעוני) ותמצית וניל וטורפים לתערובת בהירה ואחידה.
- מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים לבצק אחיד. מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים.
- מעבירים את הבצק לניילון נצמד, מגלגלים לרולדה ועוטפים היטב.
- בעזרת סכין, בעדינות, מסמנים בבצק העטוף סימונים בעובי העוגיות שרוצים לאופים.
- מכניסים את הרולדה העטופה בניילון למקפיא עד שרוצים לאפות את העוגיות.
- מוציאים את הרולדה מהמקפיא, מסירים את הניילון הנצמד וחותכים את כמות העוגיות הרצויה לפי הסימונים. את שארית הרולדה עוטפים ומחזירים למקפיא.
- אופים בתבנית תנור על נייר אפייה ב-170 מעלות חום עליון תחתון בין 12-15 דקות. בתיאבון!
אופן הכנה
- בקערה טורפים יחד בעזרת מטרפה סוכר ושמן קוקוס/חמאה טבעונית. מוסיפים רסק תפוחים (או יוגורט/מעדן וניל טבעוני) ותמצית וניל וטורפים לתערובת בהירה ואחידה.
- מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים לבצק אחיד. מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים.
- מעבירים את הבצק לניילון נצמד, מגלגלים לרולדה ועוטפים היטב.
- בעזרת סכין, בעדינות, מסמנים בבצק העטוף סימונים בעובי העוגיות שרוצים לאופים.
- מכניסים את הרולדה העטופה בניילון למקפיא עד שרוצים לאפות את העוגיות.
- מוציאים את הרולדה מהמקפיא, מסירים את הניילון הנצמד וחותכים את כמות העוגיות הרצויה לפי הסימונים. את שארית הרולדה עוטפים ומחזירים למקפיא.
- אופים בתבנית תנור על נייר אפייה ב-170 מעלות חום עליון תחתון בין 12-15 דקות. בתיאבון!
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (0)
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחת ילדים
- ארוחת לילה
- ארוחת שבת בבוקר
- בראנץ'
- טיפים למטבח מתוקתק
- ללא ביצים
- ללא חלב
- מאפים מתוקים
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מתכונים בזיל הזול
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים קלים
- סנו-סושי
- עוגיות
- עם הילדים במטבח
- פיקניק
- קינוחי פרווה
- קינוחי שוקולד
- קינוחים
- קינוחים אישיים
- קינוחים טבעוניים