בשר מפורק עם מיקס בצלים

העיקרית המושלמת לערב שבת או ארוחה חגיגית - בשר מפורק עם מיקס בצלים ותיבול מתקתק שהכי טעים להגיש עם אורז לבן ולהתפנק
העיקרית המושלמת לערב שבת או ארוחה חגיגית - בשר מפורק עם מיקס בצלים ותיבול מתקתק שהכי טעים להגיש עם אורז לבן ולהתפנק
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    780
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 780.3 קק״ל 4682.0 קק״ל
    פחמימות 25.7 גרם 154.5 גרם
    שומן 19.7 גרם 118.2 גרם
    נתרן 1513.1 מ״ג 9078.7 מ״ג
    חלבון 81.4 גרם 488.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 63.6 מ״ג 381.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 350.3 מ״ג 2102.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות ו-45 דק׳
  • קלוריות
    780
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 780.3 קק״ל 4682.0 קק״ל
    פחמימות 25.7 גרם 154.5 גרם
    שומן 19.7 גרם 118.2 גרם
    נתרן 1513.1 מ״ג 9078.7 מ״ג
    חלבון 81.4 גרם 488.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 19.6 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 63.6 מ״ג 381.6 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 350.3 מ״ג 2102.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
רובי מיכאל
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-160 מעלות טורבו.
  2. מניחים את הבשר על נייר אפייה, יוצקים שמן זית, זורים מלח ומתבלים בפלפל שחור.
  3. עוטפים היטב עם ניירות אפייה ונייר כסף ומכניסים לתנור למשך 3.5 שעות.
  4. מוצאים מהתנור למנוחה ובמקביל חותכים את הבצלים גס ומניחים בתחתית תבנית הרוסטר.
  5. מעבירים את הנתח על הבצלים ושופכים את הנוזלים שהיו במעטפת יחד איתו פנימה.
  6. מוסיפים את הכרישה שחתוכה גס ושיני השום השלמות.
  7. מתבלים ברוטב סויה, סויה מתוקה וטריאקי אותם שופכים על הנתח. שופכים כוס מים בצד התבנית (לא על הנתח).
  8. עוטפים בנייר אפייה רטוב, סוגרים בנייר כסף ומחזירים לתנור למשך שעה.
  9. לאחר שעה מורידים את נייר הכסף ונייר האפייה וממשיכים בישול במשך חצי שעה - יש להרטיב את הנתח עם כף מנוזלי הבישול.
  10. כשמוכן, מוציאים לצינון של 15 דקות ואז מפרקים את הבשר עם כפפות או עם סכין / טפרים ומגישים לצד אורז לבן שעליו מפזרים את מיקס הבצלים. שופכים את הרוטב על הבשר והאורז ומפזרים בצל ירוק טרי קצוץ.
בשר מפורק עם מיקס בצלים1
בשר מפורק עם מיקס בצלים. צילום: רובי מיכאל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אבישג

    כתף 5 זה נתח שלא מתאים לבשר מפורק, גם אחרי 5 שעות בישול הוא לא יתפרק, צריך נתח של צלעות שמתפרק לסיבים

    Avatar
    שמואל

    האם ניתן להוסיף לבצל בשלב השני גם תפוחי אדמה קטנים שלמים

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שמואל, כן

קטגוריות

אביזרים

טכניקות