-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 344.2 קק״ל 1032.5 קק״לפחמימות 48.0 גרם 143.9 גרםשומן 8.6 גרם 25.7 גרםנתרן 982.6 מ״ג 2947.7 מ״גחלבון 17.4 גרם 52.1 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 14.2 גרםשומן רווי 2.0 גרם 6.1 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 759.6 מ״גסידן 42.4 מ״ג 127.3 מ״גברזל 1.8 מ״ג 5.3 מ״גאשלגן 213.0 מ״ג 639.0 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 40 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות344
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 344.2 קק״ל 1032.5 קק״לפחמימות 48.0 גרם 143.9 גרםשומן 8.6 גרם 25.7 גרםנתרן 982.6 מ״ג 2947.7 מ״גחלבון 17.4 גרם 52.1 גרםסיבים תזונתיים 4.7 גרם 14.2 גרםשומן רווי 2.0 גרם 6.1 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 759.6 מ״גסידן 42.4 מ״ג 127.3 מ״גברזל 1.8 מ״ג 5.3 מ״גאשלגן 213.0 מ״ג 639.0 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 4.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 344 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
חזה עוף
-
6 יחידות שניצל עוף טרי פרוס דק
בלילה
-
3 ביצים M
-
1 כף גדושה מיונז
-
1 כף שטוחה חרדל דיז’וןחלק
-
1 כף חרדל גרגירים
-
1/4 כפית כורכום
-
1 כף רוטב סויה
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1/2 כף תבלין גריל
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
ציפוי
-
2 כוסות פירורי לחם
טיגון
-
לטיגון עמוק
אופן הכנה
- שמים בקערה את מרכיבי הבלילה ומערבבים היטב עד שאין גושים.
- מכניסים את חזות העוף לבלילה ומערבבים היטב.
- מעבירים את חזות העוף עם הבלילה לשקיות זיפלוק ומכניסים למקרר לשעתיים לספיגת טעימה הבלילה.
- שמים בקערה שטוחה את פירורי הלחם, מניחים בכל פעם חזה חוף אחד ומפזרים מעליו את פירורי הלחם מכל הכיוונים. מנערים ומתחילים לדפוק עם שורש כף היד על חזה העוף המצופה. מפזרים עוד פירורי ודופקים שוב כך שפירורי הלחם מתהדקים לחזה העוף ואנו משטחים אותו, מגדילים אותו ומדקקים אותו. כך עושים משני הצדדים.
- ניתן להקפיא את השניצלים עם שקיות ההקפאה של זיפלוק ולשלוף בכל פעם שרוצים לטגן ולאכול אותו.
- מטגנים את השניצל בשמן עמוק חם (השמן צריך לכסות את כל חזה העוף כל הזמן). ברע שצד אחד נהיה זהוב הופכים לצד השני. אם השניצל עולה למעלה מהדקים אותו לתחתית הסיר כך שתמיד יהיה מצופה שמן.
- מוציאים לרשת טיגון כשהשניצל זהוב וקריספי, מוסיפים מעט מלח גס ואוכלים. בתיאבון!
אופן הכנה
- שמים בקערה את מרכיבי הבלילה ומערבבים היטב עד שאין גושים.
- מכניסים את חזות העוף לבלילה ומערבבים היטב.
- מעבירים את חזות העוף עם הבלילה לשקיות זיפלוק ומכניסים למקרר לשעתיים לספיגת טעימה הבלילה.
- שמים בקערה שטוחה את פירורי הלחם, מניחים בכל פעם חזה חוף אחד ומפזרים מעליו את פירורי הלחם מכל הכיוונים. מנערים ומתחילים לדפוק עם שורש כף היד על חזה העוף המצופה. מפזרים עוד פירורי ודופקים שוב כך שפירורי הלחם מתהדקים לחזה העוף ואנו משטחים אותו, מגדילים אותו ומדקקים אותו. כך עושים משני הצדדים.
- ניתן להקפיא את השניצלים עם שקיות ההקפאה של זיפלוק ולשלוף בכל פעם שרוצים לטגן ולאכול אותו.
- מטגנים את השניצל בשמן עמוק חם (השמן צריך לכסות את כל חזה העוף כל הזמן). ברע שצד אחד נהיה זהוב הופכים לצד השני. אם השניצל עולה למעלה מהדקים אותו לתחתית הסיר כך שתמיד יהיה מצופה שמן.
- מוציאים לרשת טיגון כשהשניצל זהוב וקריספי, מוסיפים מעט מלח גס ואוכלים. בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
המתכון הכי טעים!!!
איזה כיף! תודה רבה ליה!