מרק עוף צלול בתוספת אטריות אורז ועלי תרד

ריחות של בית - מרק עוף צלול עם טוויסט של טעמים אסייאתים, בתוספת אטריות אורז ותרד, מוגש עם ליים וכוסברה. המרק ללא גלוטן ומתאים מאוד גם לפסח הבא עלינו לטובה!
ריחות של בית - מרק עוף צלול עם טוויסט של טעמים אסייאתים, בתוספת אטריות אורז ותרד, מוגש עם ליים וכוסברה. המרק ללא גלוטן ומתאים מאוד גם לפסח הבא עלינו לטובה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    523
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 522.8 קק״ל 2091.2 קק״ל
    פחמימות 90.5 גרם 362.0 גרם
    שומן 3.7 גרם 14.9 גרם
    נתרן 115.6 מ״ג 462.4 מ״ג
    חלבון 32.1 גרם 128.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 3.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 105.2 מ״ג 421.0 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 558.9 מ״ג 2235.6 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    523
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 522.8 קק״ל 2091.2 קק״ל
    פחמימות 90.5 גרם 362.0 גרם
    שומן 3.7 גרם 14.9 גרם
    נתרן 115.6 מ״ג 462.4 מ״ג
    חלבון 32.1 גרם 128.5 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 17.9 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 3.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 105.2 מ״ג 421.0 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 558.9 מ״ג 2235.6 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את האטריות לפי הוראות היצרן. מסננים, מתיזים מעט שמן, מערבבים ושומרים עד להגשה.

    מבשלים את האטריות לפי הוראות יצרן. צילום: אפיק גבאי
    מבשלים את האטריות לפי הוראות יצרן. צילום: אפיק גבאי

  2. חותכים את חזה העוף לחתיכות גסות, שמים בסיר, ממלאים ב-3 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
  3. מורידים את הקצף בעזרת כף, ומוסיפים לסיר את הבצל, השום, הג’ינג’ר, הפלפל ועלי הדפנה. מורידים את הלהבה ומבשלים כ-40 דקות. מדי פעם מערבבים ומורידים את הקצף.
  4. מכבים את הלהבה, מוציאים את חתיכות העוף לצלחת ומפרקים לקרעים קטנים. שומרים בצד.
  5. מסננים את ציר העוף מהירקות והתבלינים. מוסיפים את רוטב הסויה, טועמים ומתקנים את התיבול.
  6. מפזרים את האטריות בין קערות ההגשה , מוסיפים מעל את חתיכות העוף, עלי כוסברה, עלי תרד וטבעות צ’ילי, מכסים על ידי ציר העוף השקוף ומגישים מיד בליווי פרוסות לימון או ליים.

    מרק עוף צלול עם אטריות אורז ותרד. צילום: אפיק גבאי
    מרק עוף צלול עם אטריות אורז ותרד. צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק עוף צלול בתוספת אטריות אורז ועלי תרד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות