מרק תאילנדי מהיר ופיקנטי עם קארי צהוב, קרם קוקוס ואטריות אורז
מרק תאילנדי פיקנטי עם קארי צהוב, קרם קוקוס ואטריות אורז, טעמים עמוקים ועשירים שיגרמו לכם להרגיש בתאילנד בכל ביס מחדש
מרק תאילנדי פיקנטי עם קארי צהוב, קרם קוקוס ואטריות אורז, טעמים עמוקים ועשירים שיגרמו לכם להרגיש בתאילנד בכל ביס מחדש
- נוי אבנרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 496.9 קק״ל 2484.4 קק״לפחמימות 52.7 גרם 263.6 גרםשומן 27.2 גרם 135.8 גרםנתרן 517.1 מ״ג 2585.4 מ״גחלבון 15.7 גרם 78.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 12.1 גרםשומן רווי 21.6 גרם 108.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 19.7 מ״ג 98.7 מ״גברזל 1.9 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 597.2 מ״ג 2986.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות497
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 496.9 קק״ל 2484.4 קק״לפחמימות 52.7 גרם 263.6 גרםשומן 27.2 גרם 135.8 גרםנתרן 517.1 מ״ג 2585.4 מ״גחלבון 15.7 גרם 78.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 12.1 גרםשומן רווי 21.6 גרם 108.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 19.7 מ״ג 98.7 מ״גברזל 1.9 מ״ג 9.6 מ״גאשלגן 597.2 מ״ג 2986.1 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 3.4 מ״גסגור
מרכיבים 18 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 497 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק
-
5 שיני שום
-
1 כף שורש ג’ינג’רקצוץ
-
2 כפות ממרח קארי צהובמזרח מערבניתן להמיר בקארי אדום
-
1 כף שמן קוקוסמזרח מערבאו שמן זית
-
1 כף מים רותחים
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
2 כוסות קרם קוקוסמזרח מערב
-
3 כוסות ציר ירקותאו מים רותחים
-
1 חבילה פטריות שימג’ילבנות
-
1 חבילה פטריות שימג’יחומות
-
1 בצל סגול בינוניחתוך לרבעים
-
1 ראש ברוקולימחולק לפרחים
-
2 גבעולי בצל ירוקחתוך גס לרבעים
-
200 גרם אטריות אורז בעובי 5 מ”ממזרח מערב
הגשה
-
1 גבעול בצל ירוקקצוץ דק
-
1 חופן כוסברה
-
1 חופן בזיליקום
-
1 יחידה פלפל צ’ילי אדום
אופן הכנה
- מטגנים שום, ג’ינג’ר ומחית קארי צהוב עם שמן קוקוס או שמן זית. מוסיפים מעט מים רותחים ורוטב סויה כדי שלא ישרף.
- מטגנים כדקה ומוסיפים את קרם הקוקוס וציר הירקות (או המים הרותחים) ומבשלים 10-15 דקות.
- משרים אטריות אורז במים רותחים כ-10 דקות ומסננים.
- מוסיפים את פטריות השימג’י הלבנות והחומות, הבצל הסגול, אטריות האורז ומבשלים 5 דקות.
- מוסיפים פרחי ברוקולי ומבשלים 5 דקות נוספות.
- מוסיפים בצל ירוק ואת אטריות האורז.
- מבשלים 3-4 דקות נוספות ומסירים מהאש.
- מגישים עם בצל ירוק קצוץ, כוסברה טרייה, בזיליקום טרי ופלפל אדום חריף. בתיאבון.
אופן הכנה
- מטגנים שום, ג’ינג’ר ומחית קארי צהוב עם שמן קוקוס או שמן זית. מוסיפים מעט מים רותחים ורוטב סויה כדי שלא ישרף.
- מטגנים כדקה ומוסיפים את קרם הקוקוס וציר הירקות (או המים הרותחים) ומבשלים 10-15 דקות.
- משרים אטריות אורז במים רותחים כ-10 דקות ומסננים.
- מוסיפים את פטריות השימג’י הלבנות והחומות, הבצל הסגול, אטריות האורז ומבשלים 5 דקות.
- מוסיפים פרחי ברוקולי ומבשלים 5 דקות נוספות.
- מוסיפים בצל ירוק ואת אטריות האורז.
- מבשלים 3-4 דקות נוספות ומסירים מהאש.
- מגישים עם בצל ירוק קצוץ, כוסברה טרייה, בזיליקום טרי ופלפל אדום חריף. בתיאבון.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן