בוש קאבר דסקטופ

לזניה בשרית עם רוטב בשמל פרווה

לזניה בשרית קלאסית, שכבות של בשר ועגבניות מתובלים היטב, דפי לזניה רכים ורוטב בשאמל פרווה מושלם, המאפה הבשרי הכי מנחם שיש
לזניה בשרית קלאסית, שכבות של בשר ועגבניות מתובלים היטב, דפי לזניה רכים ורוטב בשאמל פרווה מושלם, המאפה הבשרי הכי מנחם שיש
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות ו-55 דק׳
  • קלוריות
    3926
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3925.9 קק״ל 3925.9 קק״ל
    פחמימות 303.8 גרם 303.8 גרם
    שומן 221.4 גרם 221.4 גרם
    נתרן 4506.0 מ״ג 4506.0 מ״ג
    חלבון 177.5 גרם 177.5 גרם
    סיבים תזונתיים 23.2 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 128.9 גרם 128.9 גרם
    כולסטרול 455.0 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 395.8 מ״ג 395.8 מ״ג
    ברזל 33.7 מ״ג 33.7 מ״ג
    אשלגן 5676.3 מ״ג 5676.3 מ״ג
    אבץ 38.2 מ״ג 38.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 3 שעות ו-55 דק׳
  • קלוריות
    3926
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3925.9 קק״ל 3925.9 קק״ל
    פחמימות 303.8 גרם 303.8 גרם
    שומן 221.4 גרם 221.4 גרם
    נתרן 4506.0 מ״ג 4506.0 מ״ג
    חלבון 177.5 גרם 177.5 גרם
    סיבים תזונתיים 23.2 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 128.9 גרם 128.9 גרם
    כולסטרול 455.0 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 395.8 מ״ג 395.8 מ״ג
    ברזל 33.7 מ״ג 33.7 מ״ג
    אשלגן 5676.3 מ״ג 5676.3 מ״ג
    אבץ 38.2 מ״ג 38.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
ניצן סוסיד
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


רוטב עגבניות בשר

רוטב בשמל

דפי לזניה


אופן הכנה

  1. מכינים את שכבת הבשר והעגבניות: מחממים מעט שמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום ומאדים עוד כמה דקות.
  2. מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן עד שהבשר מוכן.
  3. מוסיפים את התבלינים ורסק העגבניות ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מערבבים ומבשלים כחצי שעה על חום נמוך.
  5. מכינים את רוטב הבשאמל: מחממים מעט שמן זית בסיר קטן. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
  6. מוסיפים את קרם הקוקוס ומערבבים היטב עם מטרפה. מוסיפים תבלינים וממשיכים לערבב עד שמסמיך.
  7. מרכיבים את הלזניה: יוצקים מעט בשמל לתחתית התבנית ומורחים בעזרת כף. מסדרים מעל דפי לזניה.
  8. יוצקים חצי מרוטב הבשר והעגבניות ומסדרים מעל שוב דפי לזניה.
  9. חוזרים שוב על הפעולה ומסיימים בשכבה של בשמל.
  10. אופים בתנור על תכנית לזניה על 170 מעלות במשך 50 דקות. אם אין תנור בוש, אופים על 170 מעלות במשך 50 דקות.
לזניה בשרית עם רוטב בשמל פרווה
לזניה בשרית עם רוטב בשמל פרווה. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות