-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5535.7 קק״ל 5535.7 קק״לפחמימות 902.8 גרם 902.8 גרםשומן 148.8 גרם 148.8 גרםנתרן 8531.5 מ״ג 8531.5 מ״גחלבון 143.4 גרם 143.4 גרםסיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרםשומן רווי 15.4 גרם 15.4 גרםכולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 292.1 מ״ג 292.1 מ״גברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 1425.8 מ״ג 1425.8 מ״גאבץ 12.8 מ״ג 12.8 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות5536
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5535.7 קק״ל 5535.7 קק״לפחמימות 902.8 גרם 902.8 גרםשומן 148.8 גרם 148.8 גרםנתרן 8531.5 מ״ג 8531.5 מ״גחלבון 143.4 גרם 143.4 גרםסיבים תזונתיים 27.0 גרם 27.0 גרםשומן רווי 15.4 גרם 15.4 גרםכולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 292.1 מ״ג 292.1 מ״גברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 1425.8 מ״ג 1425.8 מ״גאבץ 12.8 מ״ג 12.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 5536 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח לבן
-
1 קובייה שמרים טריים
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
2 ביצים L
-
2 1/2כוסות או 600 מ"ג מים פושרים
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 כף מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו לישה שמים קמח ומערבבים לתוכו את השמרים.
- מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים עד לקבלת בצק חלק, מבריק ומעט דביק.
- מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת, משמנים את פניו למניעת התייבשות בספריי שמן. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים עד שהוא מכפיל את נפחו.
- מעצבים, מתפיחים ואופים: מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומגלגלים את הבצק לכדורים בגודל פינג-פונג.
- טובלים כל כדור בתערובת הביצה ומיד בקערית עם הציפוי הרצוי. מניחים בתבנית עגולה כך שהכדורים כמעט נוגעים זה בזה.
- מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (עכשיו הכדורים כבר ייגעו זה בזה).
- מחממים תנור ל-190 מעלות, מברישים ביתה טרופה ואופים עד להזהבה, כ-20 דקות.
- מגישים לשולחן בצורת עוגה וכל אחד מושך לעצמו לחמנייה.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במיקסר עם וו לישה שמים קמח ומערבבים לתוכו את השמרים.
- מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים עד לקבלת בצק חלק, מבריק ומעט דביק.
- מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת, משמנים את פניו למניעת התייבשות בספריי שמן. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים עד שהוא מכפיל את נפחו.
- מעצבים, מתפיחים ואופים: מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומגלגלים את הבצק לכדורים בגודל פינג-פונג.
- טובלים כל כדור בתערובת הביצה ומיד בקערית עם הציפוי הרצוי. מניחים בתבנית עגולה כך שהכדורים כמעט נוגעים זה בזה.
- מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח (עכשיו הכדורים כבר ייגעו זה בזה).
- מחממים תנור ל-190 מעלות, מברישים ביתה טרופה ואופים עד להזהבה, כ-20 דקות.
- מגישים לשולחן בצורת עוגה וכל אחד מושך לעצמו לחמנייה.
הערות
- הכמויות מספיקות ל-3 תבניות בקוטר 26 ס"מ.
הערות
- הכמויות מספיקות ל-3 תבניות בקוטר 26 ס"מ.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן