קראמבל תפוחים חלומי ומהיר של רון יוחננוב
מתכון פשוט ומעולה להכנת קראמבל תפוחים של רון יוחננוב, עם שכבת תפוחים רכים ושכבת קראמבל פריך - רק להוסיף כדור גלידה ולזלול!
מתכון פשוט ומעולה להכנת קראמבל תפוחים של רון יוחננוב, עם שכבת תפוחים רכים ושכבת קראמבל פריך - רק להוסיף כדור גלידה ולזלול!
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2218.7 קק״ל 2218.7 קק״לפחמימות 309.7 גרם 309.7 גרםשומן 100.5 גרם 100.5 גרםנתרן 793.8 מ״ג 793.8 מ״גחלבון 20.4 גרם 20.4 גרםסיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 80.2 מ״ג 80.2 מ״גברזל 3.5 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 1056.1 מ״ג 1056.1 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות2219
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2218.7 קק״ל 2218.7 קק״לפחמימות 309.7 גרם 309.7 גרםשומן 100.5 גרם 100.5 גרםנתרן 793.8 מ״ג 793.8 מ״גחלבון 20.4 גרם 20.4 גרםסיבים תזונתיים 24.3 גרם 24.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 1.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 80.2 מ״ג 80.2 מ״גברזל 3.5 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 1056.1 מ״ג 1056.1 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
קראמבל הוא פתרון נפלא לקינוח שלא דורש מיומנויות, זמן או מאמץ. כל אחד יכול להכין אותו בקלות, והיתרון הגדול שלו שאפשר להתאים אותו לעונות וחגים שונים. כך בראש השנה אפשר להכין בצ’יק קראמבל תפוחים מושלם שיסגור את הפינה של מתוק עם איזה כדור גלידה בצד.
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 2219 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
שכבת תפוחים
-
4 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
1 כפית קליפת לימוןמגוררת, לא חובה
-
1/4 כפית קינמון טחוןלא חובה
-
1 כף סוכר לבןלא חובה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- חותכים את התפוחים לקוביות. מניחים את התפוחים ויתר המרכיבים של שכבת התפוחים בתבנית פיירקס ומערבבים.
- מכינים את הקראמבל: מערבבים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הקראמבל לתערובת פירורית.
- מפזרים את הקראמבל מעל התפוחים ואופים כ-25 דקות או להזהבה יפה.
- מגישים מיד (מומלץ עם כדור גלידה בצד).
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- חותכים את התפוחים לקוביות. מניחים את התפוחים ויתר המרכיבים של שכבת התפוחים בתבנית פיירקס ומערבבים.
- מכינים את הקראמבל: מערבבים בקערת המיקסר עם וו גיטרה את כל מרכיבי הקראמבל לתערובת פירורית.
- מפזרים את הקראמבל מעל התפוחים ואופים כ-25 דקות או להזהבה יפה.
- מגישים מיד (מומלץ עם כדור גלידה בצד).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (17)
האם אפשר לשים שמן זית במקום חמאה?
היי חיים, במקרה הזה לא
האם אפשר לוותר על אגוזי המלך? (אלרגיה) ואם כן מה אפשר לשים במקום?
אפשר פשוט לוותר
אני שמה שקדים טחונים ויוצא מדהים