בלונדיז קפה ושוקולד צ׳יפס
קוביות קטנות ומתוקות של אושר: בלונדיז קפה ושוקולד צ׳יפס. מתכון זריז וקל הכנה לקינוח המשלב יחד שני טעמים נפלאים. הקפה כבר בפנים
קוביות קטנות ומתוקות של אושר: בלונדיז קפה ושוקולד צ׳יפס. מתכון זריז וקל הכנה לקינוח המשלב יחד שני טעמים נפלאים. הקפה כבר בפנים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3869.3 קק״ל 3869.3 קק״לפחמימות 516.5 גרם 516.5 גרםשומן 188.3 גרם 188.3 גרםנתרן 4165.1 מ״ג 4165.1 מ״גחלבון 35.5 גרם 35.5 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 0.7 גרםשומן רווי 114.1 גרם 114.1 גרםכולסטרול 660.9 מ״ג 660.9 מ״גסידן 198.0 מ״ג 198.0 מ״גברזל 13.0 מ״ג 13.0 מ״גאשלגן 1910.4 מ״ג 1910.4 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות3869
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3869.3 קק״ל 3869.3 קק״לפחמימות 516.5 גרם 516.5 גרםשומן 188.3 גרם 188.3 גרםנתרן 4165.1 מ״ג 4165.1 מ״גחלבון 35.5 גרם 35.5 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 0.7 גרםשומן רווי 114.1 גרם 114.1 גרםכולסטרול 660.9 מ״ג 660.9 מ״גסידן 198.0 מ״ג 198.0 מ״גברזל 13.0 מ״ג 13.0 מ״גאשלגן 1910.4 מ״ג 1910.4 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 3869 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2כוסות או 200 גרם קמח תופח
-
170 גרם חמאה
-
1 1/2 כוסות סוכר חום כהה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 מנה אספרסו
-
1 ביצה L
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כוס שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית 20X20 בנייר אפייה.
- ממיסים את החמאה והסוכר על ביין מארי עד שהחמאה והסוכר מתמוססים. מסירים מהאש.
- מוסיפים את המלח, אספרסו, ביצה ותמצית ווניל ומערבבים היטב.
- מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים מעט לפיזור אחיד.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 20-25 דקות, ורק עד שפני הבלונדיז מקבלים מעטה פריך אבל האמצע עדיין רך מעט, וקיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים בטמפרטורת החדר או במקרר, חותכים לריבועים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית 20X20 בנייר אפייה.
- ממיסים את החמאה והסוכר על ביין מארי עד שהחמאה והסוכר מתמוססים. מסירים מהאש.
- מוסיפים את המלח, אספרסו, ביצה ותמצית ווניל ומערבבים היטב.
- מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים מעט לפיזור אחיד.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 20-25 דקות, ורק עד שפני הבלונדיז מקבלים מעטה פריך אבל האמצע עדיין רך מעט, וקיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים בטמפרטורת החדר או במקרר, חותכים לריבועים ומגישים.
בשיתוף עם דלונגי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן