רקע ראש השנה

דבש הכל דבש! עוגת דבש פרווה כמו שצריך

עוגת דבש מושלמת בזמן הכנה קצר, שתעלה ניחוחות משגעים מהתנור! עוגה רכה ומתוקה בתוספת קפה נמס וקינמון, נהדרת לאירוח או נשנוש מתוק ליד הקפה
עוגת דבש מושלמת בזמן הכנה קצר, שתעלה ניחוחות משגעים מהתנור! עוגה רכה ומתוקה בתוספת קפה נמס וקינמון, נהדרת לאירוח או נשנוש מתוק ליד הקפה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    487
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 486.5 קק״ל 4865.4 קק״ל
    פחמימות 61.7 גרם 617.0 גרם
    שומן 19.7 גרם 197.1 גרם
    נתרן 171.6 מ״ג 1716.1 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 73.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 79.4 גרם
    כולסטרול 118.2 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 37.1 מ״ג 370.5 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 73.2 מ״ג 732.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    487
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 486.5 קק״ל 4865.4 קק״ל
    פחמימות 61.7 גרם 617.0 גרם
    שומן 19.7 גרם 197.1 גרם
    נתרן 171.6 מ״ג 1716.1 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 73.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 79.4 גרם
    כולסטרול 118.2 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 37.1 מ״ג 370.5 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 73.2 מ״ג 732.4 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגת דבש

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את התבנית. מערבבים את המים החמים והקפה ומשאירים בצד להתקרר.
  2. שמים במיקסר עם וו בלון את הביצים, הסוכר והבלובנד ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
  3. מוסיפים את הדבש והקפה וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה חלקה.
  4. מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וקינמון וממשיכים לערבב עד שמתקבלת בלילה יחסית דלילה בלי גושים.
  5. יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים כ-50-55 דקות עד שהעוגה מתייצבת, או עד שהקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש בלי פירורים.

    יוצקים את הבלילה לתוך התבנית. צילום: שניר גואטה
    יוצקים את הבלילה לתוך התבנית. צילום: שניר גואטה

  6. מוציאים מהתנור, משאירים בתבנית כ-10 דקות ורק אז הופכים לצלחת הגשה.
  7. מפזרים אבקת סוכר, חותכים ומגישים. שומרים בכלי אטום.
מתכונים של עוגת דבש שאתם חייבים להכין! שנה טובה!
דבש הכל דבש! עוגת דבש פרווה כמו שצריך

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    Tomer

    היי האם אפשר להחליף את הקפה נמס בתה? אם כן מה השוני?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר ברבע כוס תה מוכן, השוני בטעם 🙂

      Avatar
      תומר

      תודה על המענה אשמח לעןד שאלה מה גודל התבנית שצריך לעוגה?

      Avatar
      מערכת Foody

      תבנית קוגלהוף 26 ס”מ. חג שמח!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות