ממרח פלפל צ’ומה
מרדומה – שקשוקה בסגנון טריפולטאי
מרדומה או מרמומה הוא למעשה סלט מבושל, בדומה למטבוחה ובמתכון הזה שי-לי ליפא מכינה אותו בגירסתו הטירפולטית כבסיס נפלא לשקשוקה
המוח המרוקאי של רותם בן מויאל – תרתיי משמע!
בכל בית מרוקאי אוכלים תבשיל מוח, ולא רק בחגים. רותם בן מויאל משדרג את המתכון המסורתי ומכין תבשיל מוח עגל, ללא בישול מקדים, עם מנגולד וחומוס עטוף בבצק - מוח של מרוקאי או לא?
דגים ממולאים עשבי תיבול לאירוח בלקני מרשים
מחפשים ארוחה קיצית, קלילה וטעימה שאפשר להכין בזריזות על המנגל או בתנור הביתי? דפנה קרמר עם דגים ממולאים, דגי ים במלית עשירה וארומטית בתוספת לימון
חריימה דג ים בפחות מחצי שעה
המתכון שאף שולחן שישי לא שלם בלעדיו: חריימה דג ים בפחות מחצי שעה. מתכון זריז וקל הכנה למנת הדגים המסורתית שכולם אוהבים. חלה טרייה ורכה ליד ואתם מסודרים