עוגיות סנדוויץ׳ שוקולד וחלבה של נטלי לוין
נטלי לוין עם וריאציה טעימה ומיוחדת לעוגיות הפרח הקלאסיות: עוגיות סנדוויץ׳ שוקולד וחלבה. עוגיות שוקולדיות פריכות עם מלית רכה וטעימה של חלבה
נטלי לוין עם וריאציה טעימה ומיוחדת לעוגיות הפרח הקלאסיות: עוגיות סנדוויץ׳ שוקולד וחלבה. עוגיות שוקולדיות פריכות עם מלית רכה וטעימה של חלבה
- נטלי לוין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 51.3 קק״ל 1538.5 קק״לפחמימות 3.9 גרם 115.5 גרםשומן 3.0 גרם 90.9 גרםנתרן 0.9 מ״ג 28.0 מ״גחלבון 0.6 גרם 18.9 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 6.7 גרםשומן רווי 0.1 גרם 2.8 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 207.1 מ״גסידן 2.2 מ״ג 66.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 10.5 מ״ג 316.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות51
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 51.3 קק״ל 1538.5 קק״לפחמימות 3.9 גרם 115.5 גרםשומן 3.0 גרם 90.9 גרםנתרן 0.9 מ״ג 28.0 מ״גחלבון 0.6 גרם 18.9 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 6.7 גרםשומן רווי 0.1 גרם 2.8 גרםכולסטרול 6.9 מ״ג 207.1 מ״גסידן 2.2 מ״ג 66.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 10.5 מ״ג 316.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 51 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
מלית
-
1/2 כוס ממרח חלבה
אופן הכנה
- במעבד מזון עם להב פלדה שמים חמאה, אבקת סוכר, קמח, קורנפלור וקקאו ומערבים לתערובת פירורית. מוסיפים חלמון וחלב וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים.
- מאחדים את גושי הבצק בידיים, משטחים לדיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך כשעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ-3 מ”מ וקורצים עוגיות בצורה הרצויה. מניחים את העוגיות על גבי תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה. יוצרים חור קטן במרכז מחצית מהעוגיות בעזרת צנתר או פקק קטן.
- אופים את העוגיות במשך כ-9-12 דקות או עד שהן מזהיבות ומתייצבות.
- מצננים לחלוטין.
- מילוי והרכבה: ממלאים שק זילוף בממרח חלבה וממלאים את העוגיות. סוגרים לסנדוויץ’ עם עוגיה עם חור.
אופן הכנה
- במעבד מזון עם להב פלדה שמים חמאה, אבקת סוכר, קמח, קורנפלור וקקאו ומערבים לתערובת פירורית. מוסיפים חלמון וחלב וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים.
- מאחדים את גושי הבצק בידיים, משטחים לדיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר במשך כשעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ-3 מ”מ וקורצים עוגיות בצורה הרצויה. מניחים את העוגיות על גבי תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה. יוצרים חור קטן במרכז מחצית מהעוגיות בעזרת צנתר או פקק קטן.
- אופים את העוגיות במשך כ-9-12 דקות או עד שהן מזהיבות ומתייצבות.
- מצננים לחלוטין.
- מילוי והרכבה: ממלאים שק זילוף בממרח חלבה וממלאים את העוגיות. סוגרים לסנדוויץ’ עם עוגיה עם חור.
יש לנו עוד מתכון של עוגיות שאתם חייבים לנסות!
תגובות (5)
מתכון מעולה!
קורנפלור חובה?
כן
ג’ני! זה מהמם!
משגע! 🙂