עוגיות שוקולד לבן ומקדמיה נפלאות

שוקולד לבן ומקדמיה זו רק ההתחלה! בעוגיות האלה יש עוד הרבה הפתעות משמחות ומתוקות - חמוציות, קוקוס ושיבולת שועל, שמבטיחים שכל ביס יהיה מושלם
שוקולד לבן ומקדמיה זו רק ההתחלה! בעוגיות האלה יש עוד הרבה הפתעות משמחות ומתוקות - חמוציות, קוקוס ושיבולת שועל, שמבטיחים שכל ביס יהיה מושלם
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    340
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 339.7 קק״ל 5434.8 קק״ל
    פחמימות 53.1 גרם 850.3 גרם
    שומן 16.6 גרם 265.5 גרם
    נתרן 79.8 מ״ג 1277.3 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 85.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 27.6 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 155.6 גרם
    כולסטרול 70.8 מ״ג 1132.0 מ״ג
    סידן 17.2 מ״ג 275.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 71.1 מ״ג 1138.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    340
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 339.7 קק״ל 5434.8 קק״ל
    פחמימות 53.1 גרם 850.3 גרם
    שומן 16.6 גרם 265.5 גרם
    נתרן 79.8 מ״ג 1277.3 מ״ג
    חלבון 5.3 גרם 85.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.7 גרם 27.6 גרם
    שומן רווי 9.7 גרם 155.6 גרם
    כולסטרול 70.8 מ״ג 1132.0 מ״ג
    סידן 17.2 מ״ג 275.0 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 71.1 מ״ג 1138.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 6.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. מערבלים במיקסר את החמאה ואת שני סוגי הסוכר עד לקבלת קרם חלק.
  3. מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה ומערבלים היטב. מוסיפים את תמצית הוניל.
  4. מוסיפים את הקמח, את אבקת הסודה לשתייה ואת אבקת האפיה לאט לאט לתערובת החמאה והביצים.
  5. מערבבים כ-2 דקות עד kקבלת תערובת אחידה.
  6. מוסיפים את שיבולת השועל, השוקולד הלבן, הקוקוס, אגוזי המקדמיה הקצוצים והחמוציות.
  7. מכניסים את הבצק למקרר לקירור של חצי שעה.
  8. יוצרים גבעות בצק על תבנית אפיה מכוסה נייר אפיה בעזרת כף גלידה. בין כל גבעה צריך להיות מרווח של 4-5 ס”מ כי העוגיות מתפשטות במהירות.
  9. לוחצים על תלוליות הבצק מעט ומשטחים אותן.
  10. אופים את העוגיות עד הזהבה בערך 15 דקות, תלוי בתנור.
  11. מצננים עד שהעוגיות מגיעות לטמפרטורת החדר.
  12. שומרים בקופסה אטומה.

    עוגיות מקדמיה ושוקולד לבן 222
    עוגיות מקדמיה ושוקולד לבן צילום: אפיק גבאי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות שוקולד לבן ומקדמיה נפלאות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות