מוס שוקולד קלאסי בכלים אישיים
שי-לי ליפא מכינה מוס שוקולד אוורירי וקרמי שלוקח 10 דקות להכין ו3 שעות להתאפק, אבל הוא שווה את זה. מתכון קלאסי לקינוח שאף פעם לא מאכזב.
שי-לי ליפא מכינה מוס שוקולד אוורירי וקרמי שלוקח 10 דקות להכין ו3 שעות להתאפק, אבל הוא שווה את זה. מתכון קלאסי לקינוח שאף פעם לא מאכזב.
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 438.4 קק״ל 2630.4 קק״לפחמימות 36.9 גרם 221.6 גרםשומן 30.8 גרם 184.6 גרםנתרן 16.3 מ״ג 98.0 מ״גחלבון 3.7 גרם 21.9 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.0 גרםשומן רווי 19.3 גרם 116.0 גרםכולסטרול 18.6 מ״ג 111.5 מ״גסידן 25.2 מ״ג 151.0 מ״גברזל 2.3 מ״ג 13.9 מ״גאשלגן 217.2 מ״ג 1303.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 3 שעות ו-10 דק׳
-
קלוריות438
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 438.4 קק״ל 2630.4 קק״לפחמימות 36.9 גרם 221.6 גרםשומן 30.8 גרם 184.6 גרםנתרן 16.3 מ״ג 98.0 מ״גחלבון 3.7 גרם 21.9 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 16.0 גרםשומן רווי 19.3 גרם 116.0 גרםכולסטרול 18.6 מ״ג 111.5 מ״גסידן 25.2 מ״ג 151.0 מ״גברזל 2.3 מ״ג 13.9 מ״גאשלגן 217.2 מ״ג 1303.0 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 5.9 מ״גסגור
בסופו של יום, אין כמו הקלאסיקות האהובות עלינו. מוס שוקולד בכוסות אישיות הוא קינוח שתמיד הולכים איתו על בטוח. לא משנה מה הכנתם לארוחה חוץ מזה, אם תכינו את המתכון הזה, תהיו בטוחים שכולם יהיו מרוצים ויסיימו עם טעם מתוק ומושלם!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-10 דק׳ | קלוריות 438 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
50 גרם חמאה
-
3 חלבונים M
-
80 גרם סוכר לבן1/3 כוס + כף
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כפית תמצית וניל
הגשה
-
1 חבילה שוקולד צ’יפסאו שוקולד מגורר
אופן הכנה
- שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים יחד עם חמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
- מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב אך לא נוקשה ומקפלים בעדינות לתערובת השוקולד.
- מקציפים שמנת מתוקה ותמצית וניל לקצפת רכה (לא נוקשה) ומקפלים לתערובת השוקולד.
- יוצקים לכלי הגשה מרכזי או לכלים אישיים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
- שומרים במקרר עד 3 ימים.
- מפזרים מעל שוקולד מגורר או שוקולד צ’יפס ומגישים.
אופן הכנה
- שוברים את השוקולד לקוביות וממיסים יחד עם חמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
- מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב אך לא נוקשה ומקפלים בעדינות לתערובת השוקולד.
- מקציפים שמנת מתוקה ותמצית וניל לקצפת רכה (לא נוקשה) ומקפלים לתערובת השוקולד.
- יוצקים לכלי הגשה מרכזי או לכלים אישיים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות.
- שומרים במקרר עד 3 ימים.
- מפזרים מעל שוקולד מגורר או שוקולד צ’יפס ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן