-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 163.8 קק״ל 2456.7 קק״לפחמימות 26.3 גרם 394.6 גרםשומן 4.3 גרם 64.5 גרםנתרן 224.3 מ״ג 3364.7 מ״גחלבון 4.3 גרם 64.8 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 16.7 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.4 מ״ג 455.8 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 51.0 מ״ג 765.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות164
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 163.8 קק״ל 2456.7 קק״לפחמימות 26.3 גרם 394.6 גרםשומן 4.3 גרם 64.5 גרםנתרן 224.3 מ״ג 3364.7 מ״גחלבון 4.3 גרם 64.8 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 16.7 גרםשומן רווי 0.2 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.4 מ״ג 455.8 מ״גברזל 0.5 מ״ג 7.8 מ״גאשלגן 51.0 מ״ג 765.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 164 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם קמח לבן
-
1 כוס חלב סויהאו כל חלב צמחי (אורז/סויה/שקדים)
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
1 כף סוכר לבן
-
1 כפית מלח דק
-
1 כף שמרים יבשים
-
1 כפית אבקת אפייה
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל מצרכי הבצק ולשים במשך 10 דקות. מכסים ומתפיחים במשך שעה.
- מחלקים את הבצק לעיגולים בגודל כדור פינג פונג ומגלגלים לעיגול חלק בחלק העליון.
- מניחים כל עיגול, כשהקפלים כלפי מטה, על ריבוע קטן של נייר אפייה בגודל הלחמנייה. מכסים ומתפיחים 30 דקות.
- מניחים את הרשת בתוך הסיר, כשהיא על המצב הנמוך, וממלאים מים עד ס”מ מתחת לרשת. חשוב שהמים לא יגעו בלחמניות שיהיו עוד רגע על הרשת.
- שמים נייר אפייה חתוך לעיגול על הרשת ומעליו מניחים את הלחמניות עם רווח בינהן יחד עם נייר האפייה שמתחת ללחמניות.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית אידוי למשך 12 דקות.
- מוציאים ומצננים לפני שמגישים.
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את כל מצרכי הבצק ולשים במשך 10 דקות. מכסים ומתפיחים במשך שעה.
- מחלקים את הבצק לעיגולים בגודל כדור פינג פונג ומגלגלים לעיגול חלק בחלק העליון.
- מניחים כל עיגול, כשהקפלים כלפי מטה, על ריבוע קטן של נייר אפייה בגודל הלחמנייה. מכסים ומתפיחים 30 דקות.
- מניחים את הרשת בתוך הסיר, כשהיא על המצב הנמוך, וממלאים מים עד ס”מ מתחת לרשת. חשוב שהמים לא יגעו בלחמניות שיהיו עוד רגע על הרשת.
- שמים נייר אפייה חתוך לעיגול על הרשת ומעליו מניחים את הלחמניות עם רווח בינהן יחד עם נייר האפייה שמתחת ללחמניות.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית אידוי למשך 12 דקות.
- מוציאים ומצננים לפני שמגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן