נבחרת הבלוגרים שבה מאיטליה עם כל המתכונים הכי שווים. רחלי קרוט החביאה במזוודה לזניה מהירה, עז תלם עבר בקושי רב במכס עם ניוקי א-לה רומנה ואפרת ליכטנשטט לא הביאה לכם טובלרון אלא קפונטה. בקיצור, עוד לקט מושלם של מתכון מנצח והפעם עם מתכונים ממש שווים דוברי איטלקית.
בקיצור… לגזור ולשמור ואריוודרצ’י!
רחלי קרוט היא אחת שלא אוהבת לסבך דברים, במתכון הזה רחלי מפשטת לכם את כל הסיבוכים. קבלו לזניה שמכינים בקלות ממש, בלי לבשל רוטב ובלי להסתבך. מסדרים את השכבות, אופים ויש לכם לזניית גבינות מושלמת. לזניה? זה רק נשמע מסובך!
אפרת ליכטנשטט עם הבאבא גנוש הסיציליאני. מדובר במתכון של סלט חצילים קצת אחר, עם המון טעמים מיוחדים שמשתלבים נהדר. אפשר לאכול אותו בכריך, להפוך אותו לרוטב פסטה שמכינים בקלי קלות או אפילו לאכול אותו סתם ככה עם כפית. שלמוש!
עז תלם, האיש והכרובית, חוזר מרומא עם הגרסה המקומית לניוקי. ברומא מכינים ניוקי המבוססים על סולת. עז תלם משדרג את המנה הקלאסית הזו עם כרובית שלוקחת אותה לרמה אחרת. עולם הכרוביות חוגג בגדול!
וכדי שיהיה לכם סיום מתוק, קבלו גם שני קינוחים מפתים של אלון שבו:
הקונדיטור שכולנו גרופיס שלו, אלון שבו, מלמד אתכם איך להכין עוגת טירמיסו מושלמת עם בישקוטי טבולים בקפה, קרם גבינה וקקאו. והבונוס? בלי לחץ! אתם מכינים מראש, מתארגנים ומתייפים, מצננים במקרר עד שהאורחים באים
זה נראה כמו אתגר מסובך במיוחד, כזה שחוזרים איתו הביתה מחופשה בארץ המגף ושוברים את הראש איך מכינים אותו. אלון שבו מלמד איך להכין קנולי, המאפה האיטלקי המושלם והשביר, גליל פריך במילוי מסקרפונה ובננות
אהבתם? אל תשכחו לחזור לספר לנו איזה מתכון הכנתם! הכי נשמח אם תצרפו גם תמונה ושידרוגים משל עצמכם. מחכים לכם…
תגובות (0)