-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 637.9 קק״ל 2551.7 קק״לפחמימות 70.3 גרם 281.1 גרםשומן 117.0 גרם 468.0 גרםנתרן 2118.4 מ״ג 8473.7 מ״גחלבון 110.6 גרם 442.3 גרםסיבים תזונתיים 69.4 גרם 277.6 גרםשומן רווי 74.5 גרם 298.0 גרםכולסטרול 68.9 מ״ג 275.4 מ״גסידן 71.5 מ״ג 285.8 מ״גברזל 69.8 מ״ג 279.2 מ״גאשלגן 158.6 מ״ג 634.4 מ״גאבץ 69.8 מ״ג 279.3 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 17 דק׳
-
קלוריות638
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 637.9 קק״ל 2551.7 קק״לפחמימות 70.3 גרם 281.1 גרםשומן 117.0 גרם 468.0 גרםנתרן 2118.4 מ״ג 8473.7 מ״גחלבון 110.6 גרם 442.3 גרםסיבים תזונתיים 69.4 גרם 277.6 גרםשומן רווי 74.5 גרם 298.0 גרםכולסטרול 68.9 מ״ג 275.4 מ״גסידן 71.5 מ״ג 285.8 מ״גברזל 69.8 מ״ג 279.2 מ״גאשלגן 158.6 מ״ג 634.4 מ״גאבץ 69.8 מ״ג 279.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 17 דק׳ | קלוריות 638 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סטייק הסלמון
-
800 גרם פילה דג סלמון
-
4 כפות שמן זית
-
1 כף מלח גס
-
כפית פלפל לבן טחון
אופן הכנה
- מחלקים את הסלמון ל-4 מנות של 200 גרם כל אחת. מחלקים את התפוזים והקלמנטינות לפלחים. חותכים את הבצל הירוק. קוצצים דק את הפלפל החריף והכוסברה.
- מתבלים את הדג בשמן זית, המלח והפלפל. מחממים את מחבת הגריל, מניחים את הדג עם העור כלפי מטה וצולים כ-4 דקות מכל צד. משאירים בצד.
- מניחים בקערה את כל רכיבי הסלט ומערבבים בזהירות.
- מניחים את הדג על צלחת ההגשה ומגישים יחד עם הסלט.
אופן הכנה
- מחלקים את הסלמון ל-4 מנות של 200 גרם כל אחת. מחלקים את התפוזים והקלמנטינות לפלחים. חותכים את הבצל הירוק. קוצצים דק את הפלפל החריף והכוסברה.
- מתבלים את הדג בשמן זית, המלח והפלפל. מחממים את מחבת הגריל, מניחים את הדג עם העור כלפי מטה וצולים כ-4 דקות מכל צד. משאירים בצד.
- מניחים בקערה את כל רכיבי הסלט ומערבבים בזהירות.
- מניחים את הדג על צלחת ההגשה ומגישים יחד עם הסלט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
פשוט וואוווו איזה טעים הסלט!!!!