דג במחבת עם סלט גזר, מלפפון וסלק
השף משה שגב מכין מנה קלילה, צבעונית ונהדרת של פילה דג במחבת עם סלט גזר, מלפפון וסלק. מנה כיפית, טעימה ובריאה עם מינימום קלוריות
השף משה שגב מכין מנה קלילה, צבעונית ונהדרת של פילה דג במחבת עם סלט גזר, מלפפון וסלק. מנה כיפית, טעימה ובריאה עם מינימום קלוריות
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 658.1 קק״ל 1316.3 קק״לפחמימות 16.4 גרם 32.8 גרםשומן 51.1 גרם 102.2 גרםנתרן 1782.7 מ״ג 3565.4 מ״גחלבון 33.5 גרם 67.0 גרםסיבים תזונתיים 7.8 גרם 15.7 גרםשומן רווי 7.2 גרם 14.4 גרםכולסטרול 64.5 מ״ג 129.0 מ״גסידן 90.3 מ״ג 180.5 מ״גברזל 5.2 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 1275.1 מ״ג 2550.3 מ״גאבץ 101.5 מ״ג 203.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות658
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 658.1 קק״ל 1316.3 קק״לפחמימות 16.4 גרם 32.8 גרםשומן 51.1 גרם 102.2 גרםנתרן 1782.7 מ״ג 3565.4 מ״גחלבון 33.5 גרם 67.0 גרםסיבים תזונתיים 7.8 גרם 15.7 גרםשומן רווי 7.2 גרם 14.4 גרםכולסטרול 64.5 מ״ג 129.0 מ״גסידן 90.3 מ״ג 180.5 מ״גברזל 5.2 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 1275.1 מ״ג 2550.3 מ״גאבץ 101.5 מ״ג 203.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 658 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
3 גזרים צבעוניים בינוניים
-
1 מלפפון ירוק בינוני
-
1 סלק בינוני
-
3 כפות שמן זית
-
4 כפות שומשום
-
1 ליים בינוני
אופן הכנה
- חותכים את הגזרים, מלפפון וסלק לרצועות דקות. קולים את השומשום במחבת יבשה עד להזהבה קלה.
- מכינים את הדג: מחממים שמן במחבת ושמים את הדג עם העור כלפי מטה. מפזרים מלח, מכסים ומבשלים במשך כ-15 דקות, או עד שהדג מוכן.
- מכינים את הסלט: שמים את כל הירקות בקערה, מוסיפים את השמן והשומשום ומערבבים.
- שמים את הדג בצלחת הגשה, סוחטים מעל את הליים, שמים מעל את סלט רצועות הירקות ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את הגזרים, מלפפון וסלק לרצועות דקות. קולים את השומשום במחבת יבשה עד להזהבה קלה.
- מכינים את הדג: מחממים שמן במחבת ושמים את הדג עם העור כלפי מטה. מפזרים מלח, מכסים ומבשלים במשך כ-15 דקות, או עד שהדג מוכן.
- מכינים את הסלט: שמים את כל הירקות בקערה, מוסיפים את השמן והשומשום ומערבבים.
- שמים את הדג בצלחת הגשה, סוחטים מעל את הליים, שמים מעל את סלט רצועות הירקות ומגישים.
הערות
- אפשר להשתמש בכל פילה דג לבן שאוהבים: בורי, לוקוס, לברק או דניס
הערות
- אפשר להשתמש בכל פילה דג לבן שאוהבים: בורי, לוקוס, לברק או דניס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מתאים לי בול לארוחת ערב
איזה כיף! בתאבון!!!