רוסטביף עם בצלים אפויים וסלט כרוב במיונז
מחפשים מנה מרשימה לאירוח שמכינים בקלות? השף משה שגב מכין רוסטביף עם בצלים אפויים וסלט כרוב במיונז. מנה חגיגית מנתח בשר איכותי
מחפשים מנה מרשימה לאירוח שמכינים בקלות? השף משה שגב מכין רוסטביף עם בצלים אפויים וסלט כרוב במיונז. מנה חגיגית מנתח בשר איכותי
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1108.8 קק״ל 4435.3 קק״לפחמימות 64.0 גרם 256.2 גרםשומן 72.8 גרם 291.3 גרםנתרן 6844.7 מ״ג 27378.9 מ״גחלבון 32.8 גרם 131.2 גרםסיבים תזונתיים 16.6 גרם 66.5 גרםשומן רווי 18.0 גרם 72.1 גרםכולסטרול 99.4 מ״ג 397.5 מ״גסידן 271.3 מ״ג 1085.2 מ״גברזל 6.0 מ״ג 24.0 מ״גאשלגן 1630.4 מ״ג 6521.8 מ״גאבץ 5.4 מ״ג 21.6 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות1109
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1108.8 קק״ל 4435.3 קק״לפחמימות 64.0 גרם 256.2 גרםשומן 72.8 גרם 291.3 גרםנתרן 6844.7 מ״ג 27378.9 מ״גחלבון 32.8 גרם 131.2 גרםסיבים תזונתיים 16.6 גרם 66.5 גרםשומן רווי 18.0 גרם 72.1 גרםכולסטרול 99.4 מ״ג 397.5 מ״גסידן 271.3 מ״ג 1085.2 מ״גברזל 6.0 מ״ג 24.0 מ״גאשלגן 1630.4 מ״ג 6521.8 מ״גאבץ 5.4 מ״ג 21.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 21 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 1109 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוסטביף
-
500 גרם אנטריקוט
-
1 כוס יין אדום מתוק
-
5 כפות שמן זית
-
2 כפות מלח גס
-
1 כף פלפל שחור טחון
-
2 כפות חרדל גרגירים
בצלים אפויים
-
6 בצלים סגולים בינוניים
-
6 כפות שמן זית
-
1 כף מלח גס
-
2 כפות סוכר חום
-
1 כפית פלפל יבש חריף
סלט כרוב
הגשה
-
1 בגט לבן בינוני
אופן הכנה
- משרים את נתח הבשר ביין לרבע שעה. מחממים תנור לחום הגבוה ביותר, מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה. חותכים את הבצל הסגול לחצאים. חותכים את הכרוב לרצועות דקות. מגררים את הגזר בפומפייה.
- מכינים את הרוסטביף: משמנים היטב את הבשר בשמן זית, מעסים בחרדל גרגרים ומתבלים במלח ופלפל. שמים בתבנית ואופים במשך 20 דקות מבלי לפתוח את התנור. לאחר מכן מוציאים וחותכים את הבשר, בודקים את מידת העשייה. במידת הצורך ממשיכים לצלות. מוציאים מהתנור ופורסים לפרוסות דקות.
- מכינים את הבצלים: שמים את הבצלים, שמן, סוכר ותבלינים בקערה ומערבבים היטב. מפזרים בתבנית האפייה ומכסים ברדיד אלומיניום. אופים במשך 35-40 דקות, מסירים את הרדיד ומחזירים למצב גריל עליון לרבע שעה נוספת או עד להשחמה.
- מכינים את הסלט: מפרידים את עלי הפטרוזיליה מהגבעול, סוחטים את הלימון. שמים את הכרוב והגזר בקערה גדולה. טוחנים את החרדל, סוכר, מיץ לימון, עלי פטרוזיליה, מיונז ושמן זית בבלנדר מוט, יוצקים על הירקות ומערבבים היטב.
- מגישים את הבשר לצד הבצלים, סלט, צנימים ומלפפון חמוץ.
אופן הכנה
- משרים את נתח הבשר ביין לרבע שעה. מחממים תנור לחום הגבוה ביותר, מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה. חותכים את הבצל הסגול לחצאים. חותכים את הכרוב לרצועות דקות. מגררים את הגזר בפומפייה.
- מכינים את הרוסטביף: משמנים היטב את הבשר בשמן זית, מעסים בחרדל גרגרים ומתבלים במלח ופלפל. שמים בתבנית ואופים במשך 20 דקות מבלי לפתוח את התנור. לאחר מכן מוציאים וחותכים את הבשר, בודקים את מידת העשייה. במידת הצורך ממשיכים לצלות. מוציאים מהתנור ופורסים לפרוסות דקות.
- מכינים את הבצלים: שמים את הבצלים, שמן, סוכר ותבלינים בקערה ומערבבים היטב. מפזרים בתבנית האפייה ומכסים ברדיד אלומיניום. אופים במשך 35-40 דקות, מסירים את הרדיד ומחזירים למצב גריל עליון לרבע שעה נוספת או עד להשחמה.
- מכינים את הסלט: מפרידים את עלי הפטרוזיליה מהגבעול, סוחטים את הלימון. שמים את הכרוב והגזר בקערה גדולה. טוחנים את החרדל, סוכר, מיץ לימון, עלי פטרוזיליה, מיונז ושמן זית בבלנדר מוט, יוצקים על הירקות ומערבבים היטב.
- מגישים את הבשר לצד הבצלים, סלט, צנימים ומלפפון חמוץ.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
טעים!