עוגיות מייפל ופקאן שתמיד מצליחות
תמיד רציתם לדעת איך מכינים עוגיות מייפל ופקאן שנמסות בפה? אז הנה: מכינים את הבצק בצ'יק צ'אק במעבד מזון, אופים ונהנים מעוגיות ביתיות
תמיד רציתם לדעת איך מכינים עוגיות מייפל ופקאן שנמסות בפה? אז הנה: מכינים את הבצק בצ'יק צ'אק במעבד מזון, אופים ונהנים מעוגיות ביתיות
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 105.7 קק״ל 4229.0 קק״לפחמימות 7.2 גרם 288.0 גרםשומן 8.1 גרם 324.2 גרםנתרן 1.4 מ״ג 55.4 מ״גחלבון 1.3 גרם 51.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 28.5 גרםשומן רווי 2.9 גרם 115.5 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 430.0 מ״גסידן 7.0 מ״ג 281.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 34.2 מ״ג 1367.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 13.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות106
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 105.7 קק״ל 4229.0 קק״לפחמימות 7.2 גרם 288.0 גרםשומן 8.1 גרם 324.2 גרםנתרן 1.4 מ״ג 55.4 מ״גחלבון 1.3 גרם 51.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 28.5 גרםשומן רווי 2.9 גרם 115.5 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 430.0 מ״גסידן 7.0 מ״ג 281.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 34.2 מ״ג 1367.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 13.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 106 | כמות מנות 40 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
2כוסות או 200 גרם אגוזי פקאן
-
200 גרם חמאה
-
1/4 כוס סוכר חום
-
2 כפות סירופ מייפל
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
הגשה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במעבד המזון מעבדים את הפקאנים והחמאה לממרח עם שברי אגוזים קטנים.
- מוסיפים למעבד המזון את הסוכר והמייפל וטוחנים לתערובת אחידה. מנפים פנימה את הקמח ומעבדים לבצק נעים ולא דביק.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומגלגלים לכדורים בגודל עגבניות שרי.
- מניחים את העוגיות על התבנית במרווחים ואופים 20-25 דקות, להתייצבות ותחילת הזהבה.
- מצננים קצת, מגלגלים באבקת הסוכר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- במעבד המזון מעבדים את הפקאנים והחמאה לממרח עם שברי אגוזים קטנים.
- מוסיפים למעבד המזון את הסוכר והמייפל וטוחנים לתערובת אחידה. מנפים פנימה את הקמח ומעבדים לבצק נעים ולא דביק.
- מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומגלגלים לכדורים בגודל עגבניות שרי.
- מניחים את העוגיות על התבנית במרווחים ואופים 20-25 דקות, להתייצבות ותחילת הזהבה.
- מצננים קצת, מגלגלים באבקת הסוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן