עוגיות “זומבי” – עוגיות שוקולד מפנקות עם שברי עוגיות חמאה

שמעתם פעם על עוגיות זומבי? עוגיות שוקולד מעולות עם חתיכות עוגיות חמאה ש"הרגנו" והחזרנו לחיים בתוך עוגיות חדשות ושוות!
שמעתם פעם על עוגיות זומבי? עוגיות שוקולד מעולות עם חתיכות עוגיות חמאה ש"הרגנו" והחזרנו לחיים בתוך עוגיות חדשות ושוות!
  • בן שי
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    298
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 298.3 קק״ל 2983.1 קק״ל
    פחמימות 42.9 גרם 429.4 גרם
    שומן 15.5 גרם 155.3 גרם
    נתרן 188.5 מ״ג 1884.9 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 40.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 77.8 גרם
    כולסטרול 64.4 מ״ג 643.6 מ״ג
    סידן 13.3 מ״ג 132.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 46.5 מ״ג 465.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    298
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 298.3 קק״ל 2983.1 קק״ל
    פחמימות 42.9 גרם 429.4 גרם
    שומן 15.5 גרם 155.3 גרם
    נתרן 188.5 מ״ג 1884.9 מ״ג
    חלבון 4.1 גרם 40.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 77.8 גרם
    כולסטרול 64.4 מ״ג 643.6 מ״ג
    סידן 13.3 מ״ג 132.8 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 3.4 מ״ג
    אשלגן 46.5 מ״ג 465.0 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.3 מ״ג
    סגור

בן שי מלמד אתכם להכין עוגיות זומבי. למה זומבי? הן תמימות למראה, אבל בעצם הן עשויות מתערובת שוקולד עם תוספת של עוגיות חמאה קנויות ש”הורגים” ומקימים לתחיה בעוגיות חדשות לגמרי, טעימות ומאוד פשוטות להכנה.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את הקמח, הסודה לשתייה והמלח.
  2. קוצצים דק דק את השוקולד. קוצצים גס 50-60 גרם מתוך סך עוגיות החמאה ומערבבים עם השוקולד.
  3. מפוררים את יתר עוגיות החמאה ושומרים בצד לאחר כך.
  4. מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את החמאה ושני סוגי הסוכר לתערובת קרמית. מוסיפם את הביצה ותמצית הווניל מערבבים להטמעה. מוסיפים את תערובת הקמח ומעבדים קצרות (לא מחכים עד שכל הקמח יתאחד עם התערובת). מוסיפים את השוקולד והעוגיות ומעבדים עד לאיחוד בלבד.
  5. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כשעתיים (אפשר יותר).
  6. מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  7. יוצרים מהבצק 10 כדורים גדולים, מצפים אותם בפירורי העוגיות ששמרנו בצד, מסדרים בתבנית ואופים כ-18 דקות עד שהעוגיות מתחילות להתייצב (הן יתייצבו סופית אחרי שיתקררו).
  8. מוצאים את העוגיות מהתנור, לוחצים עם כלי כלשהו ע”מ לשטח אותן מעט, מצננים ומגישים.
עוגיות זומבי2
עוגיות זומבי עם שוקולד קצוץ ושברי עוגיות חמאה. צילום: בן שי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מיכל נויפלד

    את העוגיות לא משטחים רק לאחר היציאה מהתנור ולא לפני?

      Avatar
      מערכת Foody

      אכן משטחים לאחר ההוצאה מהתנור!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות